fbpx

Onze diensten

Uncategorized

Wij zijn de Den Elzen Groep.

ABS Den Elzen voelt jong aan. Toch bestaan we al meer dan 70 jaar. In die 70 jaar maakten we ontelbaar veel klanten ongelooflijk blij. Particulieren, maar ook leaserijders en zakelijke klanten.

Stap voor stap groeide ons bedrijf. Inmiddels bieden we onze service vanuit 9 locaties in Zuidwest-Nederland aan. En werken er bij ABS Den Elzen maar liefst 180 gedreven vakmensen. Echte familiemensen die het bedrijf, maar ook uw auto, altijd een warm hart toedragen.

Een deukje of een flinke schade.
Wij repareren uw auto snel en vakkundig. We nemen u alles uit handen. Van intake tot verzekering. En van goed vervangend vervoer tot een gegarandeerd perfecte reparatie.

Als u bij ons binnenkomt merkt u het meteen. We zijn een familiebedrijf. De gastvrijheid, de vriendelijke medewerkers, de service en de keurige afhandeling. Hier bent u aan het juiste adres. En als u weer vertrekt, dan doet u dat met een glimlach en een volledig herstelde auto.

Cosmetische schade
Tijdens het werken aan uw auto is ons wat kleine cosmetische schade opgevallen. Schade die erg gemakkelijk te verhelpen is. In onze vestiging van ABS Autoherstel Den Elzen Breda kunnen we u hiermee helpen.

We werken nauw samen met Van Tilburg-Bastianen TB, medeaandeelhouder van onze vestigingen Breda en Roosendaal.
ABS Den Elzen Breda is merk erkende reparateur voor de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Maar ook voor Tesla. Dat houdt in dat we veel complex en elektrisch herstel uitvoeren. Meer weten over merkerkenningen? Lees dan hier onze blog.

Wilt u uw auto er weer als nieuw uit laten zien? Maak dan een afspraak met onze vestiging Breda (of  één van onze andere vestigingen) om uw schade te laten herstellen.

 

Klik hier om uw schade aan te melden

Meer nieuws en blogberichten