fbpx

Wie we zijn

ABS Den Elzen is al 75 jaar een familiebedrijf. Met 10 vestigingen en meer dan 200 vakkundige medewerkers zijn we één van de grootste schadeherstelbedrijven in Zuidwest-Nederland. Tegelijk zijn we ook een hecht team. Waarin iedereen erg zijn best doet om uw auto perfect te repareren. Zodat u met een goed gevoel ons bedrijf verlaat.

De organisatie

Binnen ons familiebedrijf werkt iedereen samen en zijn we loyaal en betrokken. We hebben de volle aandacht voor onze bedrijfsprocessen, ons vak en onze klanten.

Directie

Bekijk de directieleden van Den Elzen.

Remarketing

Heeft u een kras, deuk of kleine schade opgelopen, kom dan naar ABS Den Elzen voor klein autoherstel!

ABS Autoherstel

Den Elzen is onderdeel van de keten ABS Autoherstel.

Schade?

Meld uw schade eenvoudig online aan. Of bel onze dichtstbijzijnde vestiging. Vaak kunt u direct bij ons terecht. Uiteraard brengen we u thuis of zorgen we voor vervangend vervoer.

Vakkundig

De medewerkers van Den Elzen zijn stuk voor stuk vakmensen. Ze worden continue bijgeschoold en hebben allemaal hun eigen specialisme. Naast service staat bij ons kwaliteit voorop. En aan die kwaliteit werken onze vakmensen iedere dag.

Vertrouwd

ABS Den Elzen is vertrouwd. We bestaan al meer dan 75 jaar en zijn bepaald geen nieuwkomer. Dat betekent dat u mag rekenen op de beste service en goede garantie.