Autoschade

ABS DEN ELZEN ROOSENDAAL

Wij maken auto’s weer mooi!

Bij ABS Den Elzen Roosendaal staan we 24/7 voor u klaar. Met vakmanschap, de beste service en een kop koffie. We repareren uw schade en helpen u met de afwikkeling. We hebben goede afspraken met bijna alle verzekeraars. Dus kom naar ABS Den Elzen Roosendaal en u bent snel weer onderweg.

ABS Den Elzen Roosendaal heeft merkerkenningen voor Mazda, Renault, Dacia en Nissan. Daarnaast zijn we ook Tesla satelliet Body Shop en hebben we specialisten voor alle elektrische auto’s in huis.

ABS Den Elzen Roosendaal

Openingstijden Roosendaal

Doordeweeks

Maandag

8:00 – 17:30

Dinsdag

8:00 – 17:30

Woensdag

8:00 – 17:30

Donderdag

8:00 – 17:30

Vrijdag

8:00 – 17:30

Weekend

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Schade?

Schade? Gemakkelijk en snel online geregeld.

Op de kaart

Jan Vermeerlaan 255, 4703 KW Roosendaal

Rogier Deurloo

Vestigingsmanager

“Mijn naam is Rogier Deurloo en als derde generatie van een familie van schadeherstellers/autospuiters kun je wel zeggen dat schadeherstel in mijn bloed zit.”

In Roosendaal zijn we elke dag vol passie bezig om schades te herstellen volgens de richtlijnen van de fabrikant en opdrachtgevers. Hierbij staat de kwaliteit en techniek op een hoog plan maar ook zeker de beleving van de klant.
We nemen de tijd voor onze klanten. We bieden ze een kopje koffie aan en maken we de calculatie waar de klant bij is. Zo krijgt de klant een goed beeld van wat er allemaal bij komt kijken om de schade te kunnen herstellen.

Het komende jaar gaan we ons nog verder bekwamen in kennis en kunde om de auto van nu, maar vooral die van de toekomst te kunnen blijven herstellen. Zo zijn we inmiddels trots dat we TESLA approved bodyshop zijn.
We wensen niemand schade toe. Maar we zorgen dat u het gevoel heeft bij ons aan het juiste adres te zijn. Voor uzelf en voor uw auto!

Foto’s van Den Elzen Roosendaal

Menu