Autoschade

ABS DEN ELZEN DEN HAAG

Wij maken auto’s weer mooi!

Bij ABS Den Elzen Den Haag staan we 24/7 voor u klaar. Met vakmanschap, de beste service en een kop koffie. We repareren uw schade en helpen u met de afwikkeling. We hebben goede afspraken met bijna alle verzekeraars. Dus kom naar ABS Den Elzen Den Haag en u bent snel weer onderweg.

ABS Den Elzen Den Haag repareert alle merken auto’s. Daarnaast zijn we Tesla satelliet Body Shop en hebben we specialisten voor alle elektrische auto’s in huis.

ABS Den Elzen Den haag

Openingstijden Den Haag

Doordeweeks

Maandag

8:00 – 17:30

Dinsdag

8:00 – 17:30

Woensdag

8:00 – 17:30

Donderdag

8:00 – 17:30

Vrijdag

8:00 – 17:30

Weekend

Zaterdag

Tijdelijk gesloten

Zondag

Gesloten

Schade?

Schade? Gemakkelijk en snel online geregeld.

Op de kaart

Saturnusstraat 30, 2516 AH Den Haag

Ronald van der Geer

Vestigingsmanager

“Ik ben Ronald van der Geer en mag mij elke dag bezighouden met het aansturen van een prachtig schadeherstelbedrijf in Den Haag.”

In mijn werk vind ik het belangrijk om mensen te motiveren en draagvlak te creëren.  Het team in Den Haag bestaat uit 24 medewerkers. Voor ons als vakmensen is het elke dag een mooie uitdaging om iedere auto die wij binnenkrijgen na reparatie weer in dezelfde staat aan u af te leveren. Dit alles met een positieve mindset. Veiligheid speelt hierin een belangrijke rol. Auto’s worden steeds complexer. Het herstel daarmee ook.

We werken er iedere dag hard aan om u te verrassen en te raken met excellente dienstverlening, een origineel dienstenaanbod en totale ontzorging bij autoschade. Mocht u onverhoopt schade aan uw auto oplopen? Dan nemen wij graag al uw zorgen uit handen en gaan wij er vanuit dat u zelf gaat ervaren wat u net over ons heeft gelezen.

Foto’s van Den Elzen Den Haag

Menu