Autoschade

ABS DEN ELZEN LEIDEN

Wij maken auto’s weer mooi!

Bij ABS Den Elzen Leiden staan we 24/7 voor u klaar. Met vakmanschap, de beste service en een kop koffie. We repareren uw schade en helpen u met het papierwerk. We hebben goede afspraken met bijna alle verzekeraars. Dus kom naar ABS Den Elzen Leiden g en u bent snel weer onderweg.

ABS Den Elzen Leiden repareert alle merken auto’s. Daarnaast zijn we Tesla satelliet Body Shop en hebben we specialisten voor alle elektrische auto’s in huis.

Openingstijden Leiden

Doordeweeks

Maandag

8:00 – 17:30

Dinsdag

8:00 – 17:30

Woensdag

8:00 – 17:30

Donderdag

8:00 – 17:30

Vrijdag

8:00 – 17:30

Weekend

Zaterdag

Tijdelijk gesloten

Zondag

Gesloten

Schade?

Schade? Gemakkelijk en snel online geregeld.

Op de kaart

Harteveltweg 2, 2314 XX Leiden

Rowdy Scheeren

Vestigingsmanager

“Ik ben Rowdy Scheeren. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Den Elzen als vestigingsmanager op de vestiging Leiden.”

Ons team bestaat uit 13 enthousiaste vakmensen. Op onze vestiging zijn wij altijd bezig met 5S om zo net en efficiënt mogelijk te kunnen werken. We zijn nooit klaar, denken altijd verder én willen altijd meer. Door de enthousiasme van het team is dit ook haalbaar.
We zijn constant bezig om ons te ontwikkelen in ABS totaalherstel, een proces waarin we onze kennis naar het hoogste niveau brengen om elke auto veilig te kunnen repareren en met alle veranderingen in de autobranche bij te blijven.
Hierdoor kunnen we alle merken herstellen volgens de fabrieksvoorschriften. Zodat u na het schadeherstel weer vertrouwd de weg op kunt.

Wij zijn trots op ons bedrijf en wat we de afgelopen jaren allemaal bereikt hebben. En dit willen we ook zeker delen met u. Dus heeft u schade maar bent u ook benieuwd naar het proces op onze vestiging? Vraag het gerust. Wij vinden het leuk om u rond te leiden.

 

Foto’s van Den Elzen Leiden

Menu