ABS Den Elzen bestaat al sinds 1948 als schadeherstelbedrijf in Den Haag. Het bedrijf ging van vader op zoon. In 1999 kwam de huidige directeur Joost den Elzen als derde generatie in het bedrijf. Om het 5 jaar later officieel over te nemen. Op dat moment bestaat Den Elzen uit 2 vestigingen. Den Haag en Zoetermeer. Kort daarna kwam de vestiging Leiden erbij. En zo werd het bedrijf langzaam groter.

Met de overname van Breedveld nam Wim de Keizer plaats in het managementteam als technisch manager. Net als Danielle Vermeulen, die HR voor haar rekening nam.
Eric van der Steen is als financieel manager al heel lang betrokken bij Den Elzen. En in 2020 is Rogier Schinkel gestart als operationeel manager die nog meer scherpte aan de organisatie geeft. Doordat ABS Den Elzen groter werd, kwam er ook steeds meer ruimte voor verdere professionalisering. Die professionalisering leidde in 2015 tot ‘De Ketting’.

Kernwaarden

Familie

Binnen ons familiebedrijf werkt iedereen samen en zijn we loyaal en betrokken.

Aandacht

We hebben de volle aandacht voor onze bedrijfsprocessen, ons vak en onze klanten.

Ondernemend

We zijn ondernemend en zien altijd kansen. We investeren continu in het bedrijf en in onze mensen.

Sympathiek

Hoe professioneel en efficiënt we ook werken, we blijven altijd vriendelijk en betrokken. Zowel intern onder elkaar, als extern met onze klanten.

De Ketting

‘De Ketting’ is onze vertaling van Lean Management. Binnen ‘De Ketting’ draait alles om gestroomlijnd werken. Want als iedereen precies weet wat hij moet doen en iedereen precies weet waar het gereedschap ligt, is de klus snel geklaard. Dit zorgt ervoor dat we bij ABS Den Elzen zeer efficiënt kunnen werken. En in kortere tijd een beter resultaat kunnen afleveren.

ABS Den Elzen Groep

Ambities

Onze ambitie voor de toekomst is om steeds beter te worden. Ons Lean Management systeem implementeren we stap voor stap verder in de organisatie. We nemen alles wat we doen op in de lange ketting die gestroomlijnd over de vele tandwielen van de organisatie loopt. Zo creëeren we een organisatie waar letterlijk alles op rolletjes loopt. Waar iedereen prettig werkt en waar we aan het eind van de dag een meer dan goed product afleveren.

Iedereen binnen Den Elzen bieden we de kans om zich te ontwikkelen, om door te groeien en zich te specialiseren. Auto’s worden steeds complexer en we moeten steeds specialistischer te werk gaan, zoals we nu al doen op het gebied van elektrische auto’s.

Verder staan we open voor strategische samenwerkingen, bijvoorbeeld met dealers. Maar we blijven ons altijd richten op ons werkgebied in Zuidwest-Nederland. Want dit is waar we thuis zijn.

Menu