Autoschade

ABS Hoppenbrouwers BERGEN OP ZOOM

Wij maken auto’s weer mooi!

Bij ABS Hoppenbrouwers staan we 24/7 voor u klaar. Met vakmanschap, de beste service en een kop koffie. We repareren uw schade en helpen u met de afwikkeling. We hebben goede afspraken met bijna alle verzekeraars. Dus kom naar ABS Hoppenbrouwers en u bent snel weer onderweg.

ABS Hoppenbrouwers heeft merkerkenningen voor Mazda, Renault, Dacia en Kia. Daarnaast zijn we ook Tesla satelliet Body Shop en hebben we specialisten voor alle elektrische auto’s in huis.

Openingstijden Bergen op zoom

Doordeweeks

Maandag

8:00 – 17:30

Dinsdag

8:00 – 17:30

Woensdag

8:00 – 17:30

Donderdag

8:00 – 17:30

Vrijdag

8:00 – 17:30

Weekend

Zaterdag

Tijdelijk gesloten

Zondag

Gesloten

Schade?

Schade? Gemakkelijk en snel online geregeld.

Op de kaart

Van Konijnenburgweg 41, 4612 PL Bergen op Zoom

ABS Hoppenbrouwers

Wim Kempeneers

Vestigingsmanager

“Ik ben Wim Kempeneers en werk inmiddels 34 jaar op de vestiging Bergen op Zoom. Ik ben begonnen op de werkvloer. Daarna ben ik doorgegroeid tot chef werkplaats, en weer later tot schademanager. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar vestigingsmanager.

In Bergen op Zoom werken we met 23 medewerkers. Het bedrijf bestaat inmiddels 54 jaar. We zijn sinds 2020 onderdeel van de ABS Den Elzen Groep.
ABS Hoppenbrouwers is vanouds een begrip in de regio. Vraagt u een Bergenaar naar Hoppenbrouwers dan linken ze dat direct aan autoschade. En andersom ook. Heeft u het in Bergen over autoschade dan wordt u naar Hoppenbrouwers gestuurd.

Wij zijn trots op de kwaliteit die wij al jarenlang leveren. We zijn trots op de locatie van het bedrijf. Én we zijn trots op de betrokken medewerkers. Door hen is het bedrijf geworden tot wat het nu is: toonaangevend in de regio. We begrijpen dat schade altijd vervelend is. Maar ons team staat graag voor u klaar. We helpen u graag verder en zorgen voor de volledige afwikkeling.

Foto’s van Den Elzen Bergen op zoom

Menu