fbpx

Autoschade

ABS DEN ELZEN BERGEN OP ZOOM

Wij maken auto’s weer mooi!

Bij ABS Den Elzen Bergen op Zoom staan we 24/7 voor u klaar. Met vakmanschap, de beste service en een kop koffie. We repareren uw schade en helpen u met de afwikkeling. We hebben goede afspraken met bijna alle verzekeraars. Dus kom naar ABS Den Elzen Bergen op Zoom en u bent snel weer onderweg.

ABS Den Elzen Bergen op Zoom heeft merkerkenningen voor Mazda, Renault, Dacia en Kia. Daarnaast zijn we ook een Tesla satelliet body shop en hebben we specialisten voor alle elektrische auto’s in huis.

Openingstijden Bergen op zoom

Doordeweeks

Maandag

8:00 – 17:30

Dinsdag

8:00 – 17:30

Woensdag

8:00 – 17:30

Donderdag

8:00 – 17:30

Vrijdag

8:00 – 17:30

Weekend

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Schade?

Schade? Gemakkelijk en snel online geregeld.

Op de kaart

Van Konijnenburgweg 41, 4612 PL Bergen op Zoom

Wim Kempeneers

Vestigingsmanager

“Ik ben Wim Kempeneers. Ik werk al ruim 34 jaar op de vestiging Bergen op Zoom. Op de werkvloer ben ik begonnen. Daarna doorgegroeid tot chef werkplaats en schademanager. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar vestigingsmanager.

Sinds 2020 een trotse vestiging van ABS Den Elzen.

Wij zijn trots op de kwaliteit die wij al jarenlang leveren. We zijn trots op de locatie van het bedrijf. Én we zijn trots op de betrokken medewerkers. In Bergen op Zoom werken we met een team van 23 vakmensen. Door hen is het bedrijf geworden tot wat het nu is: toonaangevend in de regio.

Schade is altijd vervelend. Maar ons team staat voor u klaar om de schade vakkundig te repareren. We maken het u zo comfortabel mogelijk. Daarom zorgen we, naast het schadeherstel, ook voor de volledige afwikkeling met de verzekering of leasemaatschappij.

Foto’s van Den Elzen Bergen op zoom