fbpx

Reparatie en herstel

Wij repareren grote en kleine schades aan uw auto. Bij grote reparaties waarbij de schade ontstaan is door een ongeluk leveren we uw auto weer keurig hersteld af met 4 jaar BOVAG garantie. Zodat uw auto er weer uit ziet als voor het ongeluk. En ook kleine reparaties zoals een kras in de bumper, een deukje in het plaatwerk of een sterretje in de ruit kunnen we vaak plaatselijk repareren.

Meld uw schade eenvoudig online aan. Of bel onze dichtstbijzijnde vestiging. Vaak kunt u direct bij ons terecht. Uiteraard brengen we u thuis of zorgen we voor vervangend vervoer.

Prijsopgave

Voordat we uw auto repareren, inventariseren we de schade. Heeft uw auto alleen lakschade? Of is het plaatwerk ook gedeukt? En hoe zijn andere onderdelen van uw auto eraan toe? Omdat wij altijd met de nieuwste technieken werken, pakken we uw schade heel gericht aan. Zo besparen we tijd en kosten. En kunnen we een scherpe prijsopgave maken.

Vervangend vervoer

Schade aan uw auto komt nooit gelegen. Wij begrijpen dat u tijdens het herstel van uw auto mobiel wil blijven. Wij bieden daarom gratis vervangend vervoer aan.
Door het grote aanbod vervangend vervoer in ons wagenpark kunnen wij u altijd passend vervangend vervoer aanbieden conform de afspraken met uw verzekering of leasemaatschappij.

Haal- en brengservice

Heeft u geen vervangend vervoer nodig? Dan kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij komen uw auto voor herstel bij u thuis ophalen en zorgen dat deze na herstel weer schadevrij afgeleverd wordt. Zo nemen wij u alles uit handen.

Ons proces ‘De Ketting’

Op onze vestigingen werken we volgens Lean Management. Dit noemen wij ‘De Ketting’. Deze gestructureerde manier van werken helpt ons dagelijks de prestaties van ons bedrijf, de prestaties van onze medewerkers en de tevredenheid van onze klanten te verbeteren. Hierdoor genieten onze klanten van perfect en uitermate efficiënt uitgevoerd schadeherstel. En motiveren we onze vakmensen om zichzelf iedere dag te verbeteren.

Aflevering

Het is voor ons belangrijk dat u met een tevreden gevoel de deur uit gaat. Wij wassen en stofzuigen uw auto altijd voor we deze aan u afleveren. Zo kunt u in een schone en frisse auto weer de weg op.

Hagelschade

Heeft u hagelschade? Wij repareren uw auto snel en vakkundig. We herstellen de deukjes meestal volledig met Restyle® uitdeuken zonder spuiten. 

ABS Totaalherstel

Binnen ABS Den Elzen werken we met Totaalherstel. Een methodiek waarbij de zekerheid wordt gegeven dat wij repareren volgens fabrieksspecificaties en iedereen beschikt over de juiste kennis.

Elektrische auto

Heeft u schade aan uw elektrische auto? Dan bent u bij ABS Den Elzen aan het juiste adres. Elektrische en hybride auto’s zijn hoog voltage voertuigen.

Schade?

Meld uw schade gemakkelijk en snel bij Den Elzen via ons schade intakeformulier. Alles binnen 5 minuten geregeld.