fbpx

Samenwerking Breeland

Breeland Jaguar Land Rover & ABS Den Elzen intensiveren samenwerking
ABS Den Elzen verzorgt vanaf heden het totale schadeherstelproces voor klanten van Breeland, dealer van de merken Jaguar, Land Rover en Range Rover in Rotterdam. Daarmee wordt de reeds bestaande samenwerking tussen beide partijen uitgebreid. Klanten van Breeland kunnen voor merk-erkend schadeherstel terecht bij ABS Den Elzen vestigingen in Rotterdam-Zuid en Gorinchem. Daarnaast zijn wij ook weer klant bij Breeland, zij leveren ons de merkeigen onderdelen van Jaguar Land Rover. Zo is er een mooie, duurzame samenwerking ontstaan tussen deze twee echt Rotterdamse bedrijven.

Vestiging Rotterdam-Zuid en Gorinchem
Onze vestigingen in Rotterdam-Zuid en Gorinchem beschikken allebei over merkerkenning voor de merken Jaguar, Land Rover en Range Rover. ABS Den Elzen Rotterdam-Zuid, voorheen bekend onder de naam Autoschade Charlois, is sinds 1 januari 2022 is onderdeel van de Den Elzen Groep. Sinds de overname werken we hard aan de professionalisering van de werkplaats en de frontoffice. Merkerkenningen en certificeringen zijn hier een belangrijk onderdeel van.

Brengen en ophalen bij een vestiging bij u in de buurt

Als klant van ABS Den Elzen maken we het u graag extra gemakkelijk. U kunt uw Jaguar, Land Rover of Range Rover namelijk bij iedere ABS Den Elzen vestiging brengen. Wij zorgen ervoor dat deze in de gecertificeerde werkplaats in Rotterdam-Zuid of Gorinchem wordt gerepareerd. Daarna haalt u hem gewoon weer op bij de vestiging bij u in de buurt. Dat is onze service.