fbpx

Autoschade

ABS DEN ELZEN GORINCHEM

Wij maken auto’s weer mooi!

Bij ABS Den Elzen Gorinchem staan we 24/7 voor u klaar. Met vakmanschap, de beste service en een kop koffie. We repareren uw schade en helpen u met de afwikkeling. We hebben goede afspraken met bijna alle verzekeraars. Dus kom naar ABS Den Elzen Gorinchem en u bent snel weer onderweg.

ABS Den Elzen Gorinchem heeft merkerkenningen voor Jaguar, Land Rover en Tesla. We zijn Tesla Primary en hebben specialisten voor alle elektrische auto’s in huis.

Openingstijden Gorinchem

Doordeweeks

Maandag

8:00 – 17:30

Dinsdag

8:00 – 17:30

Woensdag

8:00 – 17:30

Donderdag

8:00 – 17:30

Vrijdag

8:00 – 17:30

Weekend

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Schade?

Schade? Gemakkelijk en snel online geregeld.

Op de kaart

Vaart 26, 4206 CG Gorinchem

Daniel van Kampen

Vestigingsmanager

“Mijn naam is Daniel van Kampen. Ik ben vestigingsmanager van de Den Elzen vestiging in Gorinchem. Hier startte ik als stagiair, heb ik op veel afdelingen gewerkt en ben ik sinds 2015 vestigingsmanager.”

Ons team bestaat uit 27 vakmensen. We hebben een leuk, enthousiast team dat varieert van leerlingen tot medewerkers met een 40-jarig jubileum.

Wij zijn een gedreven team met veel gespecialiseerde kennis. Bij ons laat u uw auto met een gerust hart achter. We zijn namelijk merkerkend reparateur van onder andere Tesla en Jaguar Land Rover. Maar ook gespecialiseerd in het repareren van grote niet-cosmetische schades.

Foto’s van Den Elzen Gorinchem