Autoschade

ABS DEN ELZEN GORINCHEM

Wij maken auto’s weer mooi!

Bij ABS Den Elzen Gorinchem staan we 24/7 voor u klaar. Met vakmanschap, de beste service en een kop koffie. We repareren uw schade en helpen u met de afwikkeling. We hebben goede afspraken met bijna alle verzekeraars. Dus kom naar ABS Den Elzen Gorinchem en u bent snel weer onderweg.

ABS Den Elzen Gorinchem heeft merkerkenningen voor Jaguar, Landrover en Tesla. We zijn Tesla Primary en hebben specialisten voor alle elektrische auto’s in huis.

Openingstijden Gorinchem

Doordeweeks

Maandag

7:30 – 17:30

Dinsdag

7:30 – 17:30

Woensdag

7:30 – 17:30

Donderdag

7:30 – 17:30

Vrijdag

7:30 – 17:30

Weekend

Zaterdag

Tijdelijk gesloten

Zondag

Gesloten

Schade?

Schade? Gemakkelijk en snel online geregeld.

Op de kaart

Vaart 26, 4206 CG Gorinchem

Daniel van Kampen

Vestigingsmanager

“Hierbij wil ik mij graag voorstellen. Mijn naam is Daniel van Kampen, 32 jaar oud. Vestigingsmanager van de Den Elzen vestiging Gorinchem, ook wel ABS Breedveld. Gestart als stagiaire, gewerkt op veel afdelingen maar sinds 2015 dus vestigingsmanager.”

Ons team bestaat uit 27 medewerkers. We hebben een leuk, enthousiast team dat varieert van leerlingen tot medewerkers met een 40 jaar jubileum.
Een gedreven team met veel gespecialiseerde kennis. Bij ons kunt u uw auto met een gerust hart achterlaten. We zijn namelijk merk erkend reparateur van het merk Tesla en Jaguar Land Rover maar ook gespecialiseerd is het repareren van grote niet- cosmetische schades.

Foto’s van Den Elzen Gorinchem

Menu