fbpx

Hagelschade

Heeft u hagelschade? Wij repareren uw auto snel en vakkundig. We herstellen de deukjes meestal volledig met Restyle® uitdeuken zonder spuiten. Hoe groot de schade ook is, wij brengen uw auto terug in de oude staat van voor die vervelende hagelbui.

Meld uw schade eenvoudig online aan. Of bel onze dichtstbijzijnde vestiging. Vaak kunt u direct bij ons terecht. Uiteraard brengen we u thuis of zorgen we voor vervangend vervoer.

Restyle

Heeft u een klein deukje in uw auto? En is de lak nog intact? Dan kunnen we dit deukje vaak repareren met Restyle®. Dit is uitdeuken zonder spuiten. Zo herstellen we deukjes die kleiner zijn dan 2 à 3 centimeter.

Ruitschade

Heeft u ruitschade? Wij repareren of vervangen uw autoruit snel en vakkundig. Zo voorkomt u dat uw ruit verder scheurt. En er misschien gevaarlijke situaties ontstaan.

Spotrepair

Met ‘Spotrepair’ repareren wij gedetailleerd uw kleine schade. Bijvoorbeeld die kras op uw bumper of dat putje in de lak. We schuren het plekje op, we repareren het en we spuiten het in dezelfde kleur als de rest van uw auto.

Schade?

Meld uw schade gemakkelijk en snel bij Den Elzen via ons schade intakeformulier. Alles binnen 5 minuten geregeld.