Autoschade

ABS DEN ELZEN BREDA

Wij maken auto’s weer mooi!

Bij ABS Den Elzen Breda staan we 24/7 voor u klaar. Met vakmanschap, de beste service en een kop koffie. We repareren uw schade en helpen u met de afwikkeling. We hebben goede afspraken met bijna alle verzekeraars. Dus kom naar ABS Den Elzen Breda en u bent snel weer onderweg.

ABS Den Elzen Breda heeft merkerkenningen voor Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Daarnaast zijn we ook Tesla satelliet Body Shop en hebben we specialisten voor alle elektrische auto’s in huis.

ABS Den Elzen Breda

Openingstijden Breda

Doordeweeks

Maandag

8:00 – 17:30

Dinsdag

8:00 – 17:30

Woensdag

8:00 – 17:30

Donderdag

8:00 – 17:30

Vrijdag

8:00 – 17:30

Weekend

Zaterdag

Tijdelijk gesloten

Zondag

Gesloten

Schade?

Schade? Gemakkelijk en snel online geregeld.

Op de kaart

Korte Huifakkerstraat 20 4815 PS Breda

Hans de Mooij

Vestigingsmanager

“Mijn naam is Hans de Mooij. Ik ben vestigingsmanager van het mooie Breda sinds maart 2021.”

Ons team bestaat uit 19 enthousiaste werknemers. Ik ben erg trots op de inzet en de betrokkenheid van het team. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en wil het beste uit zijn werk halen.

Breda is merk-erkend voor VW, Audi, Seat en Skoda. Een certificering waar we allemaal een bijdrage aan hebben geleverd. Ook werken we met ABS Totaalherstel. Hiermee borgen we de kwaliteit en garantie van elk merk. En zorgen we dat fabrieksgaranties geldig blijven.
Onze vakmensen staan altijd voor u klaar met een kopje koffie. Schade is nooit leuk, maar wij zorgen dat de schade vakkundig hersteld wordt. En we zorgen voor de afwikkeling bij uw verzekeraar.

Foto’s van Den Elzen Breda

Menu