Nieuws & Blog

Alle actuele informatie over Den Elzen

ABS Den Elzen Groep

Terugblik eerste halfjaar

Blog

“Ondanks een lager werkaanbod in de afgelopen 1,5 jaar zijn we blijven investeren in ontwikkeling, kennis, equipment, processen en specialisaties. Hebben we daarmee onze doelen voor het 1e halfjaar behaald? “

Bericht bekijken

Maureen Kroes

BlogCollega' s aan het woord

“Den Elzen is een ondernemend familiebedrijf. Altijd bezig met professionaliseren en innoveren.”

Bericht bekijken

Merkerkend schadeherstel

Blog

We vinden het hebben van specialisaties en merkerkenningen essentieel voor onze bedrijven en vooral voor onze klanten. Er kan bij ons namelijk vertrouwd worden op vakkundigheid en service.

Bericht bekijken

5S Update 2.0

Blog

Eind vorig jaar publiceerden we een artikel over ‘De Ketting’, voornamelijk over de 5S methode. Inmiddels is er een aantal maanden verstreken en vinden we het tijd voor een update. Hoe gaat het nu met 5S binnen Den Elzen?

Bericht bekijken

Covid-19 Update

Nieuws

De maatregelen van het kabinet en het RIVM tegen de verspreiding van het COVID-19 virus vragen van ons allemaal aanpassingen. Ook voor Den Elzen Groep geldt dat we ons houden aan de regels die het RIVM opstelt.

Bericht bekijken

‘De Ketting’ binnen ABS Den Elzen

Blog

Binnen de ABS Den Elzen Groep werken we met Lean Management, wij noemen het ook wel ‘De Ketting’. AKZO – onze lakleverancier – heeft de afgelopen jaren meerdere studiereizen georganiseerd naar Cleveland.

Bericht bekijken
Menu