fbpx

Directie

Joost den Elzen

Algemeen directeur

Danielle Vermeulen

HR en organisatie

Rogier Schinkel

Operationeel manager

Eric van den Steen

Financieel manager

Joost den Elzen

Mijn werk is iedere dag anders en iedere dag leuk

Met een Austin Healey uit 1957 rij ik graag mee in rally’s. Daarbij is het de truc om volgens de juiste route op tijd aan te komen. Maar dat is hobby. Met autoschadeherstel ben ik letterlijk opgegroeid. Zodra ik er de leeftijd voor had, mocht ik mee naar de zaak. En later mocht ik als vakantiebaantje auto’s wassen, de werkplaats vegen en helpen in de spuiterij.

Ik ga elke dag met plezier en enthousiasme naar het werk. Dat vind ik belangrijk, want uiteindelijk ben ik voor medewerkers, klanten en leveranciers het gezicht van Den Elzen. Het is een groot familiebedrijf met sympathie en aandacht voor elkaar. Daardoor hangt er een prettige en persoonlijke werksfeer.

Het ondernemen geeft mij veel energie. Maar ook om dit met elkaar te doen. Want het is fantastisch om dagelijks met enthousiaste, ambitieuze mensen te werken. En om kansen te zien voor verbetering, vernieuwing en groei. Vol enthousiasme en plezier blijven we ons ontwikkelen.

ABS Den Elzen

Rogier Schinkel

Ik probeer mezelf iedere dag een stukje meer overbodig te maken

De liefde voor schadeherstel kreeg ik met de paplepel ingegoten. In mijn vrije tijd maak ik graag op mijn racefiets lange fietstochten. En ben ik inmiddels ook fan geworden van de zogenoemde ‘graveltochten’.

Bij Den Elzen ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en ondersteuning van de vestigingsmanagers. Op alle vlakken houd ik continue contact met hen. In het bijzonder schenk ik veel aandacht aan het optimaal afstemmen van het werkaanbod op de beschikbare capaciteit.

Ik zorg ervoor dat onze ketting soepel loopt en iedereen efficiënt werkt. Met interne trainingen leid ik medewerkers op en zet ik sterk in op het delen van kennis binnen het gehele bedrijf. Mijn doel is dat iedereen zoveel kennis opdoet, dat ik steeds minder hoef te worden geraadpleegd.

Veel energie krijg ik van het samenwerken met mijn collega’s. En ik vind het fantastisch als alles steeds soepeler verloopt. Dat iedereen de werkwijze zo goed oppakt, dat ik nauwelijks hoef bij te sturen.

Danielle Vermeulen

Als iedereen met plezier aan het werk is, is mijn dag geslaagd

Ik wil mezelf continue blijven ontwikkelen. Daarom lees ik veel. En graag! Want ik vind het heerlijk om er in mijn vrije tijd een boek bij te pakken. Als HR-manager geniet ik ervan als mijn medewerkers zich ontwikkelen, groeien en ambitie tonen. Want dat laat zien dat ze hun werk leuk vinden.

Ik vind dat samenwerken altijd op basis van vertrouwen gaat. Iets wat perfect past in de SOFA, de kernwaarden van Den Elzen. Sympathiek, Ondernemend, Familie en Aandacht. Het is mijn taak dan ook om naast onze koers ook de kernwaarden binnen het bedrijf te bewaken.

Voor zowel HR als marketingcommunicatie ben ik verantwoordelijk. En in die functie zorg ik ervoor dat iedereen zich welkom en thuis voelt in het bedrijf. En met plezier aan het werk gaat. Het geeft me dan ook veel energie als ik een workshop LEAN-management faciliteer en zie dat iedereen het snel oppakt. Met als resultaat dat de ketting nog soepeler loopt en iedereen nog vrolijker aan de slag gaat.

ABS Den Elzen

Eric van den Steen

Een Digital Clean Desk geeft me een goed gevoel

Ik hou van reizen en fietsen. Dit kan ik perfect combineren door met de trein ergens heen te gaan en dan terug te fietsen. De hond mag dan altijd mee in de fietskar.

Dertig jaar geleden ben ik bij Den Elzen begonnen. En inmiddels ben ik doorgegroeid tot financieel manager. Een functie waarin ik verantwoordelijk ben voor de complete administratie van alle vestigingen.

Als het even kan, werk ik zelf mee op de afdeling. Dat is leuk en ik krijg er perfect inzicht in de processen en eventuele knelpunten. Want cijfers zeggen veel, maar zelf aan het proces deelnemen vertelt me veel meer.

Energie krijg ik van een ‘digital clean desk’. Binnen de boekhouding betekent dit dat alles keurig afgeboekt in de digitale archieven staat. Dat er geen losse eindjes meer zijn. Logischerwijs geeft het me nog meer energie als aan het einde van het jaar alle vestigingen een goed resultaat laten zien.