Autoschade

ABS DEN ELZEN ZOETERMEER

Wij maken auto’s weer mooi!

Bij ABS Den Elzen Zoetermeer staan we 24/7 voor u klaar. Met vakmanschap, de beste service en een kop koffie. We repareren uw schade en helpen u met de afwikkeling. We hebben goede afspraken met bijna alle verzekeraars. Dus kom naar ABS Den Elzen Zoetermeer en u bent snel weer onderweg.

ABS Den Elzen Zoetermeer heeft merkerkenning voor Tesla. We zijn Tesla Primary en hebben specialisten voor alle elektrische auto’s in huis.

Openingstijden Zoetermeer

Doordeweeks

Maandag

8:00 – 17:30

Dinsdag

8:00 – 17:30

Woensdag

8:00 – 17:30

Donderdag

8:00 – 17:30

Vrijdag

8:00 – 17:30

Weekend

Zaterdag

Tijdelijk gesloten

Zondag

Gesloten

Schade?

Schade? Gemakkelijk en snel online geregeld.

Op de kaart

Goudstraat 21, 2718 RD Zoetermeer

Bob Jespers

Vestigingsmanager

“Mijn naam is Bob Jespers. Ik ben inmiddels 10 jaar vestigingsmanager van de vestiging Zoetermeer. Ik ben als leerling gestart en uitgegroeid tot vestigingsmanager. In 2021 heb ik mijn 40 jarig jubileum gevierd. Ik kan dus wel zeggen dat ik inmiddels één ben met Den Elzen”.

Den Elzen is een familiebedrijf dat staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Één van de kernwaarden is familie. Dat is zeker bij mij van toepassing. Binnen Den Elzen werken veel families, waaronder mijn gezin.

Ons gedreven team bestaat uit 23 vakmensen. We zijn trots op het werk wat we elke dag met elkaar afleveren. En trots op het mooie pand waarin we werken. We zijn druk bezig om 5S compleet door te voeren op de vestging zodat we altijd in een schone geordende vestiging werken.
Schade is altijd vervelend en het komt nooit gelegen. Mocht u toch schade aan uw auto hebben, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat uw auto vakkundig herstel wordt. En leveren uw auto weer aan u af met een glimlach.

Foto’s van Den Elzen Zoetermeer

Menu