fbpx

Lakschade

Heeft uw auto alleen lakschade? Dan repareren wij die snel en vakkundig. In eerste instantie kijken we of poetsen en polijsten de lakschade hersteld. Is de kras te diep dan zullen we de beschadiging moeten herstellen en spuiten. Want een reparatie is pas 100% als de schade onzichtbaar hersteld is. En niemand meer ziet dat u ooit schade heeft gehad.

Meld uw schade eenvoudig online aan. Of bel onze dichtstbijzijnde vestiging. Vaak kunt u direct bij ons terecht. Uiteraard brengen we u thuis of zorgen we voor vervangend vervoer.

Zo spuiten wij uw auto

Voor een onzichtbaar resultaat spuiten wij uw auto in onze high tech spuitcabine. En werken wij samen met grote lakfabrikant AKZO. Het resultaat is dat uw auto weer als nieuw is. En u niet meer ziet waar de schade heeft gezeten. Onze lakken zijn duurzaam en voldoen aan de strengste milieueisen.

Krassen of steenslag

Krassen of steenslag repareren wij met ‘Spotrepair’. Met deze nieuwe techniek repareren we gedetailleerd kleine beschadigingen. Het voordeel hiervan is dat we niet uw volledige auto hoeven over te spuiten. En dat scheelt flink in de kosten.

Spotrepair

Met ‘Spotrepair’ repareren wij gedetailleerd uw kleine schade. Bijvoorbeeld die kras op uw bumper of dat putje in de lak. We schuren het plekje op, we repareren het en we spuiten het in dezelfde kleur als de rest van uw auto.

Restyle

Heeft u een klein deukje in uw auto? En is de lak nog intact? Dan kunnen we dit deukje vaak repareren met Restyle®. Dit is uitdeuken zonder spuiten. Zo herstellen we deukjes die kleiner zijn dan 2 à 3 centimeter.

Reparatie en herstel

Wij repareren grote en kleine schades aan uw auto. Bij grote reparaties na een ongeluk leveren we uw auto weer keurig hersteld met 4 jaar BOVAG garantie af.

Schade?

Meld uw schade gemakkelijk en snel bij Den Elzen via ons schade intakeformulier. Alles binnen 5 minuten geregeld.