fbpx

Wesley

Collega' s aan het woord

Wesley is Werkplaatschef bij vestiging Breda. Hij stuurt een team van 14 vakmensen aan. Plaatwerkers, spuiters en technici. Wesley was pas 24 toen hij meewerkend werkplaatschef werd. Zijn carrière begon hij als automonteur bij een garage, maar al snel koos hij voor een carrière in de autoherstelbranche.

Functie: Werkplaatschef
Wesley kwam per ongeluk bij ABS Den Elzen terecht. Het bedrijf waar hij werkte ging failliet en zijn vestiging werd door Den Elzen overgenomen. Een klein groepje, waaronder Wesley mocht blijven om de vestiging door te starten. Hij leerde de kernwaarden en werkwijze van Den Elzen en bleef aan het hoofd staan van de werkplaats. Hier is hij verantwoordelijk voor de bezetting, de planning en de kwaliteit. Een rol die hem erg bevalt.

ABS Den Elzen is voor Wesley als een warme familie waar hij iedere dag bijleert. “Iedereen kent elkaar en in de werkplaats hangt er een opperbeste sfeer. Continue krijgen we trainingen. Over autoherstel, maar ook vanuit de fabrikant als er een nieuw model auto op de markt komt. Voor Den Elzen is blijven leren en ontwikkelen ontzettend belangrijk. Hierdoor is het voor een ambitieuze vakman de perfecte plek om je carrière te starten of voort te zetten.”

Wat wil je een nieuwe collega adviseren?
“Als je wilt werken aan je toekomst, dan ben je bij ABS Den Elzen aan het juiste adres. Je kunt er je ambities waarmaken en door de goede sfeer en de platte organisatie ga je iedere dag met veel plezier naar je werk.”

Meer nieuws en blogberichten