Autoschade

ABS DEN ELZEN ROTTERDAM NOORD

Wij maken auto’s weer mooi!

Bij ABS Den Elzen Rotterdam staan we 24/7 voor u klaar. Met vakmanschap, de beste service en een kop koffie. We repareren uw schade en helpen u met de afwikkeling. We hebben goede afspraken met bijna alle verzekeraars. Dus kom naar ABS Den Elzen Rotterdam en u bent snel weer onderweg.

ABS Den Elzen Rotterdam repareert alle merken auto’s. Daarnaast zijn we Tesla satelliet Body Shop en hebben we specialisten voor alle elektrische auto’s in huis.

ABS Den Elzen Rotterdam

Openingstijden Rotterdam Noord

Doordeweeks

Maandag

8:00 – 17:30

Dinsdag

8:00 – 17:30

Woensdag

8:00 – 17:30

Donderdag

8:00 – 17:30

Vrijdag

8:00 – 17:30

Weekend

Zaterdag

Tijdelijk gesloten

Zondag

Gesloten

Schade?

Schade? Gemakkelijk en snel online geregeld.

Op de kaart

Haltewachter 6, 3034 KE Rotterdam

ABS Den Elzen Rotterdam

Nick Duijvestijn

Vestigingsmanager

“Mijn naam is Nick Duijvestijn. Inmiddels ruim 4 jaar vestigingsmanager van de vestiging Rotterdam. Met heel veel energie en plezier vervul ik deze functie”

De vestiging Rotterdam bestaat sinds 2016. Sinds de opening zijn we flink uitgebreid. Het team is verdubbeld en we hebben een prachtige Tesla werkplaats gerealiseerd. Rotterdam bestaat uit een leuk, gezellig en gedreven team waar de klant altijd voorop staat.
We begrijpen dat het nooit leuk is om schade te rijden. Maar wij zijn elke dag met veel energie bezig om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien.
Voel u welkom bij onze vestiging!

Foto’s van Den Elzen Rotterdam Noord

Menu