fbpx

Autoschade

ABS DEN ELZEN ROTTERDAM-NOORD

Wij maken auto’s weer mooi!

Bij ABS Den Elzen Rotterdam-Noord staan we 24/7 voor u klaar. Met vakmanschap, de beste service en een kop koffie. We repareren uw schade en helpen u met de afwikkeling. We hebben goede afspraken met bijna alle verzekeraars. Dus kom naar ABS Den Elzen Rotterdam-Noord en u bent snel weer onderweg.

ABS Den Elzen Rotterdam-Noord repareert alle merken auto’s. Daarnaast zijn we een Tesla satelliet body shop en hebben we specialisten voor alle elektrische auto’s in huis.

ABS Den Elzen Rotterdam

Openingstijden Rotterdam-Noord

Doordeweeks

Maandag

8:00 – 17:30

Dinsdag

8:00 – 17:30

Woensdag

8:00 – 17:30

Donderdag

8:00 – 17:30

Vrijdag

8:00 – 17:30

Weekend

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Schade?

Schade? Gemakkelijk en snel online geregeld.

Op de kaart

Haltewachter 6, 3034 KE Rotterdam

Hans Moolenaar

Vestigingsmanager

“Mijn naam is Hans Moolenaar. Ik ben sinds 2022 vestigingsmanager van de vestiging Rotterdam-Noord. Ik zorg er samen met mijn team voor dat alles binnen de vestiging soepel verloopt, zodat we onze klanten de beste service kunnen bieden.”

De vestiging Rotterdam opende in 2016 haar deuren. Sinds de opening zijn we flink uitgebreid. Het team is verdubbeld en we hebben een prachtige Tesla werkplaats gerealiseerd. In Rotterdam werken we met een leuk, gezellig en gedreven team waar de klant altijd voorop staat.

We doen er alles aan om onze klanten warm te ontvangen en echt te ontzorgen. We adviseren ze waar mogelijk. En we komen met goede oplossingen. Hierdoor laat de klant met een gerust hart zijn auto bij ons achter.

We begrijpen dat het nooit leuk is om schade te rijden. Maar als het toch gebeurt, steken wij veel energie in het herstel van uw auto. Zodat hij er straks weer als nieuw uitziet. En u met een veilig en opgelucht gevoel weer de weg op gaat.

Tot ziens bij vestiging Rotterdam-Noord!

Foto’s van Den Elzen Rotterdam-Noord