fbpx

Restyle

Heeft u een klein deukje in uw auto? En is de lak nog intact? Dan kunnen we dit deukje vaak repareren met Restyle®. Dit is uitdeuken zonder spuiten. Zo herstellen we deukjes die kleiner zijn dan 2 à 3 centimeter.

Ruitschade

Heeft u ruitschade? Wij repareren of vervangen uw autoruit snel en vakkundig. Zo voorkomt u dat uw ruit verder scheurt. En er misschien gevaarlijke situaties ontstaan.

Hagelschade

Heeft u hagelschade? Wij repareren uw auto snel en vakkundig. We herstellen de deukjes meestal volledig met Restyle® uitdeuken zonder spuiten. 

Stormschade

Storm kan veel schade aanrichten. Bij harde wind kan uw auto beschadigen door rondvliegende takken of andere voorwerpen. Wij kunnen de schade voor u herstellen.

Elektrische auto

Heeft u schade aan uw elektrische auto? Dan bent u bij ABS Den Elzen aan het juiste adres. Elektrische en hybride auto’s zijn hoog voltage voertuigen.

ABS Totaalherstel

Binnen ABS Den Elzen werken we met Totaalherstel. Een methodiek waarbij de zekerheid wordt gegeven dat wij repareren volgens fabrieksspecificaties en iedereen beschikt over de juiste kennis.

Spotrepair

Met ‘Spotrepair’ repareren wij gedetailleerd uw kleine schade. Bijvoorbeeld die kras op uw bumper of dat putje in de lak. We schuren het plekje op, we repareren het en we spuiten het in dezelfde kleur als de rest van uw auto.

Banden en Velgen

Vorst, sneeuw en regen zorgen voor veel ongevallen en schades in de wintermaanden. Om veilig de gladde wegen te trotseren zijn de banden één van de belangrijkste onderdelen van uw auto.

Lakschade

Heeft uw auto alleen lakschade? Dan repareren wij die snel en vakkundig. In eerste instantie kijken wij of poetsen en polijsten de lakschade hersteld.

Aircoservice

We kunnen uw auto airco repareren, uw auto airco vullen, bijvullen of uw auto airconditioning installatie jaarlijks preventief controleren en onderhoud geven.

Reparatie en herstel

Wij repareren grote en kleine schades aan uw auto. Bij grote reparaties na een ongeluk leveren we uw auto weer keurig hersteld met 4 jaar BOVAG garantie af.

Schade?

Meld je schade gemakkelijk en snel bij Den Elzen via ons schade intake formulier. Alles binnen 5 minuten geregeld.