fbpx

TB Groep strategisch partner bij ABS Hoppenbrouwers Roosendaal

Hoppenbrouwers

Roosendaal, 10 juni 2021 – Van Tilburg Bastianen is met ingang van heden mede aandeelhouder bij ABS Hoppenbrouwers Roosendaal – onderdeel van de ABS Den Elzen Groep -.

Naast Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service is TB Auto in Brabant een gevestigde naam als VW, Audi, Seat en SKODA dealer met vestigingen in Breda, Oosterhout, Oud Gastel, Halsteren en Roosendaal.

De start van de strategische samenwerking tussen TB en ABS Den Elzen gaat terug naar 2017 toen Den Elzen is gestart in Breda. Deze samenwerking is in de afgelopen jaren naar volle tevredenheid uitgebouwd. Na de groei door beide organisaties in de regio Roosendaal ontstond ook de wens om een strategische samenwerking aan te gaan in Roosendaal.

‘De basis van de samenwerking ligt in de fijne samenwerking, kwaliteit en klanttevredenheid. Als familiebedrijf vinden wij kernwaarden als mensgericht en betrouwbaar heel belangrijk. Dat vinden wij terug in de samenwerking met Den Elzen. Als business partner ontzorgen zij ons volledig op het gebied van schadeherstel, wat wij zien als een specialisme binnen onze groep. En als mede aandeelhouder worden wij op de afgesproken momenten zorgvuldig geïnformeerd over de voortgang van de organisatie’, aldus Thomas Martin, algemeen directeur van Van Tilburg Bastianen.

ABS Hoppenbrouwers is onderdeel van de ABS Den Elzen Groep. ‘We zijn na de overname van Hoppenbrouwers in 2020 actief aan de slag gegaan ook deze vestigingen verder te ontwikkelen op het gebied van nieuwe technieken, materialen en ons unieke Lean proces. Een samenwerking met TB sluit daar naadloos op aan. De merken VW, Audi, Seat en Skoda ontwikkelen zich erg snel. Nieuwe technieken door onder andere de komst van de EV modellen, maar ook nieuwe materialen vragen veel investeringen in kennis en equipment op het hoogste niveau’, aldus Joost den Elzen, directeur van ABS Den Elzen.

Over de ABS Den Elzen Groep
De ABS Den Elzen Groep bestaat sinds 1948. ABS Den Elzen, van oudsher een familiebedrijf, is al meer dan zeventig jaar een belangrijke speler op het gebied van autoherstel. In Zuidwest-Nederland heeft de ABS Den Elzen Groep acht vestigingen. Naast de Renault en Dacia merkerkenning heeft Den Elzen ook al merkerkenningen voor VW, Audi, Seat, Skoda, TESLA, Jaguar, Land Rover, Hyundai en Mazda. In totaal werken er 175 medewerkers voor de ABS Den Elzen Groep.

Meer nieuws en blogberichten