fbpx

Onze samenwerking met TB

Nieuws

Onze samenwerking met TB
Van Tilburg-Bastianen is onze medeaandeelhouder van de vestigingen ABS Den Elzen Breda en Roosendaal. De afkorting van Van Tilburg-Bastianen is TB en zo worden ze in de markt ook genoemd. Den Elzen werkt nauw samen met TB voor de merken van de Volkswagen Groep. Hierdoor hebben onze vestigingen Roosendaal en Breda een merkerkenning voor Audi, Skoda, Seat en Volkswagen.  

Wat doet Den Elzen voor TB
Volkswagen eist van haar dealers dat ze een gecertificeerde partner hebben voor het schadeherstel van de auto’s van haar klanten. Den Elzen is deze partner voor TB en verzorgt alle autoschadeherstel voor de TB-vestigingen Roosendaal en Breda. Hiermee heeft TB een betrouwbare en gecertificeerde partner, die de auto’s van hun klanten 100% veilig en volgens de eisen van de fabrikant herstelt.  

Wat doet TB voor Den Elzen
Omgekeerd zorgt TB voor de levering van alle originele onderdelen van de VAG-merken. Dit doen ze niet alleen voor Roosendaal en Breda, maar voor alle vestigingen van Den Elzen. Ook levert TB speciale gereedschappen die nodig zijn om de auto’s volgens de eisen van de fabrikant te herstellen aan Den Elzen.

Elektrische auto’s
Met de komst van elektrische auto’s kwam er een nieuwe samenwerking op gang. Want voordat Den Elzen de schade aan een elektrische auto kan herstellen, moet hij eerst stroomloos worden gesteld. Bij Den Elzen beschikken ze over de benodigde certificering om deze taak op een veilige wijze uit te voeren. Maar wanneer het nodig is om aan het accupakket te werken, schakelen ze de expertise in van gecertificeerde monteurs van TB.  

Het leuke is dat de medewerkers van zowel TB als Den Elzen voor de elektrische Volkswagens, Skoda’s, Seats en Audi’s het hoogst mogelijk niveau hebben. Dit betekent dat ze beide alle vereiste diploma’s en certificaten hebben behaald en ze jaarlijks fluitend door de strenge audit gaan. 

Trainingen
De Volkswagen Groep en importeur PON bieden merkspecifieke trainingen aan. De medewerkers van Den Elzen zijn opgenomen in het trainingsprogramma van TB, waardoor ze samen de opleidingen volgen. Ook voor de certificeringen en audits werken TB en Den Elzen zeer nauw samen. Zo borgen ze samen de kwaliteit. En zorgen ze voor een perfect herstel van deze merkauto’s. 

Twee familiebedrijven
Van Tilburg-Bastianen is net als Den Elzen een familiebedrijf. Ze hebben dezelfde kernwaarden waarin ze de medewerkers vooropstellen. Omdat beide bedrijven hierin erg op elkaar lijken, zorgt dit voor een prettige samenwerking. Ieder kwartaal komen de directies bij elkaar om te bespreken wat goed ging en wat niet. Zo zitten ze kort op de bal en kunnen ze direct bijsturen. Het is een samenwerking waarbij beide bedrijven vooruit willen. Ze houden elkaar scherp, leren van elkaar en motiveren elkaar om steeds beter te worden. 

 

   

Meer nieuws en blogberichten