Rogier

Collega' s aan het woord

Rogier is vestigingsmanager bij ABS Den Elzen Roosendaal.  Als derde generatie van een familie van schadeherstellers en autospuiters kun je wel zeggen dat schadeherstel in zijn bloed zit.

Functie: vestigingsmanager
Sinds juli 2021 mag Rogier zich de trotse vestigingsmanager van Roosendaal noemen.
“Ik ben trots op het team en trots op de veranderingen die we hebben meegemaakt en nog gaan mee maken. In Roosendaal zijn we elke dag vol passie bezig om schades te herstellen volgens de richtlijnen van de fabrikant en opdrachtgevers. Hierbij staat de kwaliteit en techniek op een hoog plan maar ook zeker de beleving van de klant. Het gevoel wat de klant heeft na het herstellen is minstens zo belangrijk als de herstelde auto. Daarom nemen we de tijd voor onze klanten. We bieden ze een kop koffie aan en maken de calculatie waar de klant bij is.  Zo krijgt de klant een goed beeld van wat er allemaal bij komt kijken om de schade te kunnen herstellen.”

Het komende jaar gaan we ons nog verder bekwamen in kennis en kunde om de auto van nu, maar vooral die van de toekomst te kunnen blijven herstellen. Zo zijn we inmiddels trots dat we TESLA approved bodyshop zijn en VAG gecertificeerd zijn. (VW, Audi, Seat en Skoda) Beide merken die zelf ook vooruitkijken en gebruik maken van de nieuwste technieken.

Wat wil je een nieuwe collega adviseren?
“Als jij jezelf continu wil blijven ontwikkelen en wil werken aan de mooiste merken en complexe schades dan ben je bij Den Elzen aan het juiste adres. Den Elzen is een vooruitstrevend bedrijf waar je ook echt gezien wordt en waar je mening telt.“

Aansluiten bij het team van Rogier? Bekijk dan hier ons vacatureoverzicht.

Meer nieuws en blogberichten

Het Flexteam

Blog

Het Flexteam bestaat uit 5 zeer ervaren flex-schademanagers. De vestigingen van Den Elzen huren deze schademanagers in op het moment dat er iemand uitvalt.

Bericht bekijken

Den Elzen – Front-office Schade opleiding

Blog

Vier schademanagers van verschillende Den Elzen vestigingen volgden het afgelopen jaar de opleiding Front-office Schade. Ben je benieuwd naar hun ervaringen? Lees het blog en ontdek meer over de opleiding Front-office Schade van TOI Opleidingen.

Bericht bekijken

De geschiedenis van Restyle

Blog

“Uitdeuken zonder spuiten? Dat bestaat toch niet?” Dat was vaak de reactie als we over deze techniek spraken. Daarom organiseerden we shows door het hele land.

Bericht bekijken
Menu