fbpx

ABS Den Elzen neemt Autoschade Charlois over

Nieuws

ABS Den Elzen Groep neemt Autoschade Charlois over

De ABS Den Elzen Groep neemt Autoschade Charlois van Peter van Es over. De overname van Autoschade Charlois, gevestigd in Rotterdam-Zuid, past perfect in de strategie van de ABS Den Elzen Groep.

De ABS Den Elzen Groep heeft zich namelijk voorgenomen om verder te groeien in Zuidwest-Nederland, verder te bouwen aan technische specialisaties, merkerkenningen te verkrijgen en de processen te optimaliseren.

“Autoschade Charlois ligt op een mooie strategische locatie in ons verzorgingsgebied, dicht bij de snelweg en op een A1 locatie tussen alle grote Automotive bedrijven. Ook de ervaring van Autoschade Charlois op gebied van high-end merken en speciale werkplekken ingericht voor complex en aluminiumherstel past goed bij ons”. Aldus Joost den Elzen, algemeen directeur.

Aandacht voor de mens
De keuze van Peter van Es om het bedrijf aan Den Elzen te verkopen, heeft onder andere te maken met de cultuur.

“De wijze waarop Den Elzen onderneemt en het persoonlijke contact met opdrachtgevers en medewerkers onderhoudt. Dat spreekt mij enorm aan. Mijn medewerkers zijn altijd goed geweest voor mij. Dus wil ik dat de medewerkers bij een bedrijf terechtkomen dat toekomstbestendig is, een duidelijke visie heeft en aandacht voor de mensen. Den Elzen bestaat al lang, maar voelt jong en energiek aan”, aldus Peter van Es.

“Dat is niet alleen investeren in gereedschappen, maar ook in mensen, techniek en opleidingen om de auto’s van nu en morgen te kunnen repareren.”

Over de ABS Den Elzen Groep
De ABS Den Elzen Groep bestaat sinds 1948. ABS Den Elzen, van oudsher een familiebedrijf, is al meer dan zeventig jaar een belangrijke speler op het gebied van autoherstel. Na de overname bestaat de ABS Den Elzen Groep uit negen vestigingen in het zuiden en westen van Nederland, te weten: Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid, Gorinchem, Breda, Bergen op Zoom en Roosendaal. In totaal werken er 180 medewerkers voor de ABS Den Elzen Groep.

Meer nieuws en blogberichten