fbpx

ABS Den Elzen Groep neemt ABS Autoherstel Skiljan over

Nieuws

ABS Den Elzen Groep neemt ABS Autoherstel Skiljan over per 1 februari 2024

Den Haag, 10 januari 2024 – In een strategische zet om haar positie in de regio te verstevigen, kondigt ABS Den Elzen Groep de overname aan van ABS Autoherstel Skiljan in Capelle aan den IJssel. De overname wordt effectief per 1 februari 2024. Het bedrijf zal vanaf deze datum verdergaan onder de nieuwe naam ABS Den Elzen Capelle aan den IJssel, waarmee het naadloos geïntegreerd wordt in de groep.

Joost den Elzen, algemeen directeur van ABS Den Elzen Groep, geeft inzicht in de beweegredenen achter deze strategische beslissing: “De overname van de activiteiten en het vastgoed van ABS Skiljan past naadloos in onze strategie. De locatie is strategisch gelegen binnen ons verzorgingsgebied. En we zijn ervan overtuigd dat het zal bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van ons bedrijf.”

Met een scherp oog voor technologische vooruitgang en klanttevredenheid streeft ABS Den Elzen Groep ernaar haar leidende positie in de regio te vergroten. De overname van de vestiging in Capelle aan den IJssel biedt een unieke kans om ambitieuze doelen te verwezenlijken en de service aan klanten verder te optimaliseren.

Continuïteit en aandacht voor de mens
De huidige groep van 15 toegewijde medewerkers zal haar activiteiten voortzetten op de vertrouwde locatie. Joost den Elzen voegt hieraan toe: “Deze overname brengt het totaal aantal medewerkers van de Den Elzen Groep op 215. We zijn verheugd om het huidige team van ABS Skiljan te verwelkomen in onze groeiende familie.”

Over de ABS Den Elzen Groep
Als een bedrijf dat zich sinds 1948 profileert in de autoschadeherstelsector, heeft ABS Den Elzen Groep een rijke geschiedenis. Het familiebedrijf is al meer dan vijfenzeventig jaar een belangrijke speler in Zuidwest-Nederland. Na de overname zal de ABS Den Elzen Groep bestaan uit tien vestigingen in Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid, Capelle aan den IJssel, Gorinchem, Breda, Bergen op Zoom en Roosendaal.

Meer nieuws en blogberichten