fbpx

Open dag Leiden 14 mei

Nieuws

Op 14 mei organiseren wij een Open Dag in Leiden. Kom je ook gezellig langs om kennis te maken met ons bedrijf, of om deukjes te laten herstellen.

Restyle deukje
Kleine beschadigingen zijn niet alleen lelijk om te zien, maar ook slecht voor de verkoopwaarde van je auto. Is het hoog tijd om je auto wat extra zorg en
aandacht te geven? Meld je dan aan voor de open dag in Leiden.

Op deze dag herstellen wij een klein Restyle deukje – zonder lakschade – voor € 40 inclusief BTW. En voeren wij spotrepair reparaties uit voor € 150,- inclusief BTW.

Onder het genot van een gratis hapje of drankje uit één van de foodtrucks krijg je ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het schadebedrijf. Heb je altijd al zelf eens iets willen spuiten? Wij dagen je uit!

VOORWAARDEN RESTYLE
Uitdeuken zonder spuiten is een beproefde techniek om deukjes te herstellen die niet groter zijn dan een 2 euro muntstuk en waarbij de lak niet beschadigd is.

Spotrepair
Een kleine kras of deuk op de carrosserie of bumper van je auto? Ook dat herstellen we op deze dag voor een mooie prijs. Bij spotrepair voeren we plaatselijk herstel uit, zonder dat jouw auto volledig opnieuw gespoten moet worden. Alleen op deze dag €  150,- inclusief BTW.

Is je auto licht beschadigd geraakt?
Dan is dit je kans om je auto er tegen een speciale
prijs weer als nieuw uit te laten zien!

Grotere schade? Natuurlijk ook geen probleem. Kom 14 mei langs en
ontvang die dag een speciale offerte voor het herstel van je auto.

Banenmarkt
Benieuwd of werken bij Den Elzen iets voor jou is? Kom dan langs tijdens de open dag. Zo kan je op een leuke manier kennismaken met Den Elzen. Onze HR specialist Suzanne is aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Wanneer?
14 mei van 10:00 – 16:00 uur
Waar?
ABS Den Elzen Leiden, Harteveltweg 2, 2314 XX Leiden

Meer nieuws en blogberichten