fbpx

ABS Hoppenbrouwers Roosendaal wordt ABS Den Elzen

Blog

Roosendaal, 19 augustus 2021 – Per heden gaat ABS Hoppenbrouwers Roosendaal verder onder de naam ABS Den Elzen Roosendaal. De twee Hoppenbrouwers vestigingen Bergen op Zoom en Roosendaal zijn sinds januari 2020 onderdeel van de ABS Den Elzen Groep.

Samen meer bereiken
De naamswijziging gaat gepaard met de nieuwe aandeelhouder en is dan ook een logische vervolgstap voor Den Elzen. Begin deze maand is Van Tilburg Bastianen medeaandeelhouder bij ABS Den Elzen Roosendaal. Door de strategische samenwerking met de TB Groep gaat de vestiging zich focussen op nieuwe specialismes voor de merken VW, Audi, Skoda en Seat, ook wel MerkZeker waar we ons vooral zullen richten op het herstel van elektrische auto’s. Deze verandering past in de strategie om te specialiseren van Den Elzen.

“Nu is het juiste moment! Omdat we in Breda al een samenwerking hebben met TB en daar actief zijn onder de naam ABS Den Elzen Breda, is het een logische stap om ook als Den Elzen door te gaan in Roosendaal. De nieuwe gestuurde klantenstroom van de TB Groep gaan we zo goed en duidelijk mogelijk bedienen. Onze sterke lokale binding zal hierdoor alleen maar toenemen”, aldus Joost den Elzen, directeur van ABS Den Elzen.

De huidige klant zal van deze naamswijziging niet veel meekrijgen. De organisatie is al sinds de overname bezig om de vestiging verder te ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken, materialen en opleidingen.

Over de ABS Den Elzen groep
De ABS Den Elzen Groep voelt jong aan maar bestaat al meer dan 70 jaar. Inmiddels is Den Elzen gevestigd op 8 locaties in Zuidwest-Nederland. In totaal werken er 175 medewerkers.

ABS Den Elzen Roosendaal

Meer nieuws en blogberichten