fbpx

De Den Elzen Groep behaalt 17e merkerkenning met Citroën

Blog

De Den Elzen Groep behaalt 17e merkerkenning met Citroën

Den Haag, 11 juni 2024 – Om hun jarenlange samenwerking met Citroën Van Beek kracht bij te zetten, heeft de Den Elzen Groep de merkerkenning voor Citroën aangevraagd en gekregen. Na een strenge audit kende het Franse bedrijf de merkerkenning toe aan ABS Den Elzen Roosendaal en Bergen op Zoom.

Meerwaarde van merkerkenning
De vestigingen in Roosendaal en Bergen op Zoom voeren al jaren autoschadeherstel uit voor Citroën Van Beek. Dankzij de nieuwe merkerkenning, waarvoor de medewerkers aanvullende opleidingen hebben gevolgd en er is geïnvesteerd in speciaal gereedschap, kunnen ze de samenwerking verder uitbouwen. Zo bewijst ABS Den Elzen haar waarde als belangrijke partner.

De Citroën merkerkenning is de 17e van de Den Elzen Groep. Dat is een strategische keuze, want merkerkenningen zijn belangrijk voor de continuïteit en toekomstbestendigheid van het bedrijf. Auto’s worden steeds complexer en fabrikanten stellen steeds hogere eisen aan het herstel. Met een merkerkenning, de specifieke kennis en het juiste gereedschap kunnen ze iedere schade 100% veilig en volgens de fabriekseisen herstellen.

Merkerkenning
Met een merkerkenning werkt ABS Den Elzen uitsluitend met merkeigen onderdelen en volgen ze de gedetailleerde instructies van de fabrikant. Hierdoor garanderen ze de klant een veilige, correct herstelde auto met garantie.

Over de Den Elzen Groep
Als een bedrijf dat zich sinds 1948 profileert in de autoschadeherstelsector, heeft de Den Elzen Groep een rijke geschiedenis. Het familiebedrijf is al meer dan vijfenzeventig jaar een belangrijke speler in Zuidwest-Nederland. De ABS Den Elzen bestaat uit tien vestigingen in Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid, Capelle aan den IJssel, Gorinchem, Breda, Bergen op Zoom en Roosendaal. Deze tien vestigingen hebben samen 17 merkerkenningen voor de merken Tesla, Seat, Volkswagen, Dacia, Audi, Skoda, Jaguar, Hyundai, Land Rover, Renault, Kia, Polestar, Volvo, Mini, BMW, Mazda en vanaf nu ook Citroën.

 

Meer nieuws en blogberichten