fbpx

Hoe blijf je groeien in de autobranche?

BlogNieuws

De autobranche is constant in beweging. En het lijkt de laatste jaren wel harder te gaan dan ooit. Nieuwe spuittechnieken, werken met betere en milieuvriendelijkere lakken en natuurlijk de elektrificatie. Dit zorgt ervoor dat je als plaatwerker of spuiter continue bij moet blijven leren. Maar ook ontstaan er hierdoor nieuwe functies, zoals autoschadetechnicus. 

Innovatief met ambitieuze medewerkers

Bij Den Elzen willen we altijd vooroplopen. We willen de beste zijn in ons vak. En ook de meest innovatieve. Daarom houden we altijd onze ogen open en pakken we de kansen als ze zich aandienen. Om dit goed te doen, hebben we de beschikking over ambitieuze collega’s en een groot opleidingsbudget. Als je ervoor open staat, kun je je bij Den Elzen altijd ontwikkelen, beter worden en doorgroeien. 

Ontwikkelen

Opleidingen vinden we bij Den Elzen ongelooflijk belangrijk. En het zorgt ook voor een hoop plezier op de werkvloer. Want als je je als plaatwerker ontwikkelt en steeds beter wordt in je vak, mag je ook de moeilijkere en meer uitdagende klussen doen. Je kunt een leerling onder je hoede krijgen. Maar je kunt je ook verticaal ontwikkelen, door bijvoorbeeld te leren spuiten of je om te scholen tot autoschadetechnicus.

Frontoffice

Ook in het frontoffice zijn de mogelijkheden enorm. We bieden opleidingen aan die je helpen om een betere calculator te worden. Klantvriendelijker te worden. Of processen te stroomlijnen. Ben je ambitieus en ontwikkel je jezelf snel, dan krijg je steeds meer verantwoordelijkheden en kun je zelfs doorgroeien richting vestigingsmanager. 

Je moet tegen verandering kunnen

Bij Den Elzen verandert het werk constant. Want we willen altijd vooroplopen. Afgelopen jaar zorgden de nieuwe spuitcabines op vestiging Den Haag voor een heel nieuwe manier van werken. De elektrificatie zorgt ervoor dat we op een andere manier schades moeten herstellen. Een auto met een aluminium carrosserie herstellen is echt een ander vak dan het traditionele staal. Je moet bij ons dus wel een beetje tegen verandering kunnen. 

De A van aandacht

Om door te groeien in de autobranche zijn opleidingen en carrièrekansen vreselijk belangrijk. Maar minstens zo belangrijk is de aandacht die je krijgt. En dat is de bekende A uit de SOFA. Want met aandacht helpen we onze medewerkers zich te ontwikkelen. We zorgen dat ze plezier in hun werk hebben. En als je plezier hebt, word je vanzelf beter in wat je doet. 

Ook doorgroeien?

Wil je ook doorgroeien in de autobranche? Als plaatwerker, als spuiter of als schademanager? Met 10 vestigingen en meer dan 200 medewerkers zijn de mogelijkheden enorm. 

Hoe blijf je groeien in de autobranche

Meer nieuws en blogberichten