Filipe

Collega' s aan het woord

Filipe is kwaliteitsmanager bij ABS Den Elzen. Voordat hij hier kwam werken, had hij al een hele carrière achter zich. Na de MBO startte Filipe met een tijdelijk baantje als sterretjesreparateur. Uiteindelijk bleef hij 10 jaar bij dit bedrijf en ontwikkelde hij zich tot monteur en kort daarna zelfs tot specialist. Hij merkte dat hij het organiseren erg leuk vond en daar wilde hij in door, maar dan wel binnen de autobranche. Zo werd hij, nog voordat hij naar ABS Den Elzen kwam, vestigingsmanager en vervolgens projectmanager.

Functie: Kwaliteitsmanager

In 2020 kwam Filipe naar ABS Den Elzen. Hier wilde hij zijn carrière voortzetten. Met name vanwege de vooruitstrevendheid en de grote ambities van dit bedrijf. Maar ook omdat Den Elzen met Lean-Management werkt. Als kwaliteitsmanager borgt hij nu het kwaliteitssysteem, neemt interne audits af en geeft trainingen over het 5S-systeem waarmee Den Elzen werkt.

Filipe merkte al snel dat ABS Den Elzen een echt familiebedrijf is. “Er werken inspirerende mensen, die mij helpen groeien in mijn ontwikkeling. En als ik dan op een vestiging voor grootschades ben en zie hoe ze een extreem beschadigde auto weer als nieuw maken, dan kan ik alleen maar trots zijn dat ik bij zo’n fantastisch bedrijf werk.”

Wat wil je een nieuwe collega adviseren?

“ABS Den Elzen vraagt je om ondernemend, serieus bezig met je vak en sympathiek naar elkaar te zijn. Als dat bij je past, ga je hier een fantastische carrière tegemoet.”

Meer nieuws en blogberichten

Gerrit – Den Elzen

Blog

Het is tijd voor een feestje. Gerrit heeft namelijk zijn vijftiende certificaat behaald. En al deze kennis zet hij al bijna vier jaar in bij ABS Breedveld Gorinchem, waar hij momenteel Tesla-specialist is.

Bericht bekijken

Den Elzen facts 2022

Blog

Omdat het vorig jaar goed in de smaak viel delen we ook dit jaar weer de leukste weetjes en feitjes met je. Van meest herstelde automerk tot de minst populaire autokleur.

Bericht bekijken

Het Flexteam 2

Blog

In ons vorige blog ben je meer te weten gekomen over ons Flexteam. Deze keer vertellen we je meer over de collega’s van het Flexteam en hun verantwoordelijkheden.

Bericht bekijken
Menu