Fahir

Collega' s aan het woord

Fahir is Tesla-specialist bij ABS Den Elzen Zoetermeer. Dankzij Fahir en zijn collega mag deze vestiging zich Tesla Primary Shop noemen. En kunnen ze hier alle tesla-schades herstellen. Fahir komt uit het land waar Tesla geboren werd, niet de auto, maar de uitvinder. Dat maakt hem extra trots dat hij nu dagelijks met Tesla’s werkt.

Nikola Tesla komt uit het voormalig Joegoslavië, net als Fahir. Fahir vluchtte begin jaren ’90 naar Nederland om 10 jaar later met zijn eerste baan als monteur te beginnen. Zonder opleiding, maar met bijzonder veel interesse voor auto’s.

Functie: Tesla-specialist

De werkplaatschef van ABS Den Elzen Zoetermeer kende Fahir nog uit een eerdere baan. Toen hij een nieuwe monteur nodig had, belde hij Fahir. Zo kwam Fahir bij Den Elzen terecht. Hij specialiseerde zich in de grotere schades. En 2 jaar later werd hij zelfs gevraagd om Teslaspecialist te worden. Een opleiding in Tilburg en examens in Duitsland volgden.

Naast de uitdagingen die Fahir bij ABS Den Elzen krijgt, vindt hij de relatie met zijn collega’s belangrijk. “We laten elkaar in onze waarde”, vertelt Fahir. Ook heeft hij een goede relatie met Joost (de directeur) en natuurlijk met zijn werkplaatschef. Dit zorgt ervoor dat hij veel vrijheid krijgt in zijn werk. Waarin hij zijn eigen projecten heeft, maar ook graag zijn collega’s een helpende hand toereikt.

Wat wil je een nieuwe collega adviseren?

“Blijf vooral jezelf. Doe wat je zelf leuk vindt, maar sta ook altijd voor anderen klaar. Bij Den Elzen zijn we een hecht team. Dus soms moet je jezelf in het belang van het team wegcijferen. En dat is helemaal niet erg. Want als jij anderen helpt, helpen zij jou ook wanneer jij het nodig hebt. “

Meer nieuws en blogberichten

Gerrit – Den Elzen

Blog

Het is tijd voor een feestje. Gerrit heeft namelijk zijn vijftiende certificaat behaald. En al deze kennis zet hij al bijna vier jaar in bij ABS Breedveld Gorinchem, waar hij momenteel Tesla-specialist is.

Bericht bekijken

Den Elzen facts 2022

Blog

Omdat het vorig jaar goed in de smaak viel delen we ook dit jaar weer de leukste weetjes en feitjes met je. Van meest herstelde automerk tot de minst populaire autokleur.

Bericht bekijken

Het Flexteam 2

Blog

In ons vorige blog ben je meer te weten gekomen over ons Flexteam. Deze keer vertellen we je meer over de collega’s van het Flexteam en hun verantwoordelijkheden.

Bericht bekijken
Menu