Den Elzen facts 2021

Blog

Het jaar zit er bijna op. Een jaar waarin we hoopten het virus achter ons te laten. Maar we zitten er nog middenin. En dat brengt veel uitdagingen met zich mee. Uiteraard zitten wij als team niet bij de pakken neer. Bij Den Elzen zien we uitdagingen graag als een kans. Een kans om ons verder te ontwikkelen en het weer beter te doen dan voorheen. En dat hebben we ook dit jaar weer gedaan.

We delen graag wat leuke feiten en weetjes met u over dit jaar. Bijvoorbeeld. Wat was dit jaar de minst herstelde kleur auto bij ons?

Leuk detail: 25% van de herstelde voertuigen dit jaar was volledig elektrisch of hybride.

Door onze merkerkenningen zijn we gecertificeerd om kwalitatief goed herstel te bieden. Met fabrieksgarantie. Maar welke merken hebben we het meest mogen herstellen?

  1. Volkswagen (30%)
  2. Tesla (29%)
  3. Renault (15%)
  4. Audi (13%)
  5. Ford (13%)

En wat zijn de meest voorkomende schades geweest?
– 65% van onze reparaties waren veiligheidskritische reparaties
– 35% waren niet veiligheidskritische reparaties

Al met al kijken we tevreden terug op dit jaar. Een jaar waar we weer genoeg geleerd hebben en gegroeid zijn. En dit blijven we doen. Wat het nieuwe jaar ons gaat brengen? We hebben genoeg ambities en genoeg te doen. Dus genoeg te delen. Blijf ons dus vooral volgen.

Wij bedanken iedereen voor het vertrouwen in ons en de prettige samenwerking. Graag groeien we in 2022 samen verder!

ABS Den Elzen

Meer nieuws en blogberichten

Gerrit – Den Elzen

Blog

Het is tijd voor een feestje. Gerrit heeft namelijk zijn vijftiende certificaat behaald. En al deze kennis zet hij al bijna vier jaar in bij ABS Breedveld Gorinchem, waar hij momenteel Tesla-specialist is.

Bericht bekijken

Den Elzen facts 2022

Blog

Omdat het vorig jaar goed in de smaak viel delen we ook dit jaar weer de leukste weetjes en feitjes met je. Van meest herstelde automerk tot de minst populaire autokleur.

Bericht bekijken

Het Flexteam 2

Blog

In ons vorige blog ben je meer te weten gekomen over ons Flexteam. Deze keer vertellen we je meer over de collega’s van het Flexteam en hun verantwoordelijkheden.

Bericht bekijken
Menu