fbpx

Den Elzen facts 2023

Blog

Den Elzen Facts 2023

Het jaar 2024 breekt bijna aan. En daarom kijken we nu terug op 2023. Ons jubileumjaar. Het jaar begon met de winterfair in Roosendaal en bereikte zijn hoogtepunt tijdens het fantastische 75-jarige jubileumfeest afgelopen zomer. Dit speciale jubileum was ook het perfecte moment om onze nieuwe huisstijl te introduceren.

Interne communicatie
Dit jaar werkten we met zo’n 200 medewerkers samen aan het herstellen van auto’s. En dankzij twee interne krantjes met prachtige verhalen, leuke ‘Op de Sofa’-afleveringen en verschillende vestigingsuitjes leerden we elkaar nog beter kennen.

Certificeringen en prijzen
De vestigingen Gorinchem en Rotterdam-Zuid zijn opnieuw Jaguar Land Rover gecertificeerd. Rotterdam-Zuid ontving de titel Tesla Approved Body Shop. En verzekeraar Centraal Beheer riep onze vestiging in Zoetermeer uit tot Beste Hersteller van 2023.

Paint Perform Air
Als eerste autoschadeherstelbedrijf in Nederland haalden we in Gorinchem het Plusnorm certificaat en introduceerden we in Zoetermeer en Den Haag Paint Perform Air.

Duurzaamheid
Op het gebied van duurzaamheid zetten we in het afgelopen jaar significante stappen. Zo hebben we op vestigingen de spuitcabines voorzien van energiebeperkende installaties. We hebben ledverlichting aangelegd en bij diverse vestigingen liggen er inmiddels zonnepanelen op het dak. Tevens zijn resultaten geboekt op het verminderen van onze afvalstromen.

Opleidingen
Op de vestigingen organiseerden we succesvolle kettingsessies om samen te werken aan verbetering en groei. En onze eigen School voor Schade organiseerde diverse trainingen, cursussen en kennissessies. Hierdoor brachten we het opleidingsniveau van onze medewerkers weer een stap hoger. Ook organiseerden we dit jaar voor het eerst een succesvolle strategische sessie, waarbij vestigingsmanagers en ondersteunende afdelingen mochten meepraten over de koers van ons bedrijf.

En nog wat concrete facts:

2023 was een fantastisch jaar, waarin we onszelf hebben uitgedaagd en met elkaar weer zijn gegroeid.

Met 2024 in het vooruitzicht kijken we uit naar nieuwe kansen en uitdagingen die ons pad zullen kruisen. Samen zullen we blijven streven naar groei, succes en het overwinnen van wat er ook op ons afkomt.

Meer nieuws en blogberichten