fbpx

Den Elzen facts 2022

Blog

We staan aan de start van het nieuwe jaar. Hét perfecte moment om terug te kijken op 2022. Een jaar waarin we zoals altijd continue bleven verbeteren en innoveren. Waardoor nog meer medewerkers belangrijke certificaten hebben behaald. En waarin we meer dan 21-duizend voertuigen herstelden. Dat is iets om ontzettend trots op te zijn. En om met veel plezier op terug te blikken.

Omdat het vorig jaar goed in de smaak viel delen we ook dit jaar weer de leukste weetjes en feitjes met je. Van meest herstelde automerk tot de minst populaire autokleur.

Den Elzen Facts 2022

Top 5 merken

We hebben afgelopen jaar ontzettend veel auto’s langs zien komen. Auto’s van uiteenlopende merken. En dat leverde deze top 5 op:

  1. Volkswagen (13,01%)
  2. Tesla (12,32%)
  3. BMW (5,64%)
  4. Renault (5,61%)
  5. Audi (5,45%)

43 nieuwe collega’s

Ook hebben we in 2022 nieuwe collega’s mogen verwelkomen in de Den Elzen familie. In totaal 43 nieuwe werknemers waarvan 8 leerlingen. Met al onze collega’s maakten we een hoop plezier. Op de werkvloer, maar ook daarbuiten. We organiseerden veel uitjes. We hebben gebadmintond, motor- en wielertochten gemaakt, Formule 1 gekeken en natuurlijk de 50ste verjaardag van Joost den Elzen groots gevierd.

Met al deze weetjes bij elkaar kijken we ontzettend trots terug op 2022. En we zijn nu al benieuwd naar de cijfers van volgend jaar.

Wij willen iedereen bedanken voor de prettige samenwerking. Graag zetten we dit in 2023 voort om samen te kunnen groeien.

Meer nieuws en blogberichten