fbpx

Daniel 12,5 jaar in dienst

BlogCollega' s aan het woord

Daniel is 12,5 jaar bij de zaak
Al 12,5 jaar werkt Daniel bij Den Elzen. Dat is natuurlijk een fantastische prestatie maar dat is nog niet alles. We zijn namelijk ook zijn eerste werkgever. In 2009 klopte de 20-jarige student Daniel bij ons aan in Gorinchem. Voor zijn opleiding schadehersteller zocht hij een stageplaats. Na zijn stage kwam hij meteen in dienst als plaatwerker en voorbewerker. Hij besloot nooit meer weg te gaan.

Van stagiair tot vestigingsmanager
Nadat Den Elzen Breedveld overnam kwam zijn carrière in een stroomversnelling. Binnen 9 dienstjaren had hij zich opgewerkt van stagiair tot vestigingsmanager. Hij stond mede aan de wieg van ‘De Ketting’ en mocht bij een Amerikaans bedrijf meekijken hoe zij LEAN implementeerden.

Van rommel naar efficiëntie
In 12,5 jaar is er veel veranderd. “Vroeger was het best rommelig in de werkplaats. We zochten dan veel te lang naar gereedschap. En van voor naar achter in de werkplaats lopen leek wel een expeditie. Nu werken we volgens de ketting. Er slingert nooit meer iets op de grond. Al het gereedschap hangt op een vaste plek. En dankzij duidelijke lijnen op de vloer is er meer ruimte dan ooit om ons werk te doen. Het is fantastisch om zulke grote veranderingen mee te maken.”

Het team van vestiging Gorinchem
Ongelooflijk trots is Daniel niet zo zeer op wat hij zelf heeft bereikt, of dat hij al 12,5 jaar bij de zaak zit. Nee, hij roemt voornamelijk zijn team omdat hij er zo fijn mee samenwerkt. Omdat ze altijd 100% inzet tonen (wat hij ook van ze eist). En omdat ze met elkaar het werkplezier in het allerhoogste vaandel dragen.

Iedere dag bijleren
Daniel is al 4 jaar manager in Gorinchem. En het verveelt hem nog lang niet. Sterker nog, hij vindt dat hij zichzelf nog iedere dag kan verbeteren. Hij wil zijn team nog efficiënter en plezieriger laten werken. “Als er iets is wat beter kan, dan bespreken we dat met elkaar en vinden we een oplossing. Zo worden we steeds beter. En als dat lukt geeft dat onwijs veel energie.”

Een jong gezin
Daniel is 33 jaar. Hij heeft een zoon en een dochter. En komende zomer verwacht hij zijn derde kindje. Dat jonge gezinnetje geeft hij zoveel mogelijk aandacht. Zodra hij er tijd voor heeft, is hij met de kinderen bezig. Dat is, naast voetbal kijken, echt zijn hobby geworden.

De SOFA past als gegoten
De kans is groot dat Daniel over 12,5 jaar nog steeds bij ons werkt. “De bedrijfsvoering is prettig. Hier ben je geen nummer, maar een persoon. En ondanks dat Den Elzen de afgelopen jaren flink gegroeid is, krijgt iedereen persoonlijke aandacht. Zomaar een berichtje op je verjaardag en felicitaties bij 12,5 jaar in dienst. Om maar wat te noemen.” De SOFA past Daniel als gegoten en hij heeft het hier ongelooflijk naar zijn zin.

Meer nieuws en blogberichten