fbpx

Nicole 25 jaar in dienst

BlogCollega' s aan het woord

Nicole – HR-specialist
Nicole werkt al 25 jaar bij ABS Den Elzen Hoppenbrouwers. En dat is niet zo gek, want haar vader, Jack Hoppenbrouwers startte in 1967 de eerste vestiging van Hoppenbrouwers autoschadeherstel. Haar broer volgde hem op en ook Nicole ging in de zaak. Eerst voor de administratie en na de overname door Den Elzen op HR.

Dat persoonlijk contact belangrijk is
Nicole is de HR-specialist voor de zuidelijke vestigingen. Daar kent ze iedereen en is ze regelmatig op de vestigingen te vinden. “Op de vloer hoor je wat er echt speelt”, aldus Nicole. Het persoonlijke contact vindt ze erg belangrijk. En dat is volgens haar ook precies waardoor ze zo goed bij Den Elzen past.

Trainingen
3 kinderen zorgen bij Nicole voor veel reuring in huis, maar toch houdt ze privé nog genoeg tijd over voor zelfontwikkeling. Ze volgt vooral trainingen over coaching. Een onderwerp dat ze ook in haar werk prima kan inzetten. En bij Den Elzen volgde Nicole onlangs nog een leiderschapstraining. Dit deed ze met alle vestigingsmanagers, de kwaliteitsmanager, de teamleider flex en de afdeling HR. Om zo nog beter samen te kunnen werken in het begeleiden van de medewerkers.

Dat er weinig verloop is
Het is mooi als iedereen bij Den Elzen blij en tevreden is. Want dat zorgt voor weinig verloop in het personeelsbestand. Maar bij een bedrijf dat zo snel groeit als Den Elzen, zijn er altijd vacatures. En die moeten worden ingevuld. Nicole stelt de vacatures op en heeft contact met vacaturesites voor een goede plaatsing (en hopelijk ook invulling) van de banen.

Dynamisch bedrijf
“Bij Den Elzen verandert alles heel snel.” Zegt Nicole. “Continue zijn er nieuwe innovaties en werkwijzen. En het leuke is dat je in al die veranderingen wordt meegenomen. Je mag er een mening over hebben en er wordt naar je geluisterd. Op die manier groeien we met elkaar. We doen het echt samen! En dat is leuk.

Meer nieuws en blogberichten