fbpx

ABS Hoppenbrouwers toekomstplannen

Hoppenbrouwers

HOE ZIEN ONZE TOEKOMSTPLANNEN ERUIT?

Deze maand staat Hoppenbrouwers bij ons centraal en deze week vertellen we graag meer over onze toekomstplannen en dan met name de acties die we nemen voor het behalen van merkerkenningen.

We zijn voor Bergen op Zoom en Roosendaal bezig met drie nieuwe merkerkenningen. Door nieuwe technologieën verandert schadeherstel in de hoogste versnelling. Het herstel aan auto’s wordt steeds complexer omdat veel auto’s voorzien zijn van meerdere veiligheidssystemen en elektronische componenten. Merkspecifieke kennis wordt steeds belangrijker om herstelwerkzaamheden op een kwalitatief goede en veilige manier uit te voeren. We vinden het hebben van specialisaties en merkerkenningen daarom essentieel voor onze bedrijven en vooral voor onze klanten. Er kan namelijk vertrouwd worden op vakkundigheid en service.

Om merkerkend schadehersteller te zijn, worden er door de fabrikant strenge en specifieke eisen gesteld die vragen om forse investeringen in trainingen, equipment en in de werkplaats.

Trainingen
De huidige techniek ontwikkelt zich in een hoog tempo en dat vraagt continue scholing. Terecht dat het trainingsprogramma daarom een belangrijke eis is voor de erkenning. Om over de juiste kennis en kunde te beschikken, verzorgt het merk het trainingsprogramma. Dit kunnen fysieke trainingen zijn maar ook E-learning. Een aantal trainingen wordt in het buitenland gehouden. Dit maakt het erg interessant en gewild voor onze collega’s. Wat voor ons belangrijk is, is dat onze collega’s zich blijven ontwikkelen in verschillende merken. We stimuleren alle collega’s om diverse trainingen te volgen. Zo blijft iedereen goed en breed inzetbaar. We zijn blij dat onze collega’s openstaan voor deze ontwikkelingen en met veel enthousiasme opleidingen volgen.

Equipment
Omdat we in Bergen op Zoom en Roosendaal gaan starten met meerdere merkerkenningen hebben we geïnvesteerd in nieuw equipment. Technisch directeur Wim de Keizer verzorgt samen met de vestigingen de aanschaf. Recent zijn er nieuwe bruggen geplaatst en we hebben speciaal merkgericht equipment aangeschaft. Om de reparatie juist en veilig te kunnen uitvoeren, heeft elk merk hier zijn specifieke eisen voor. Door de aanschaf van dit equipment zijn we altijd bij met de nieuwste software updates. Deze kunnen we dan installeren voor onze klant.

Werkplaats
Ook inpandig worden er aanpassingen doorgevoerd. We delen de werkplaats in met speciale werkplekken om schades met multi-materialen (combinatie van staal, aluminium en carbon) te herstellen.

Al met al grote investeringen gericht op veilig herstel van de nieuwste auto’s van vandaag en morgen. We zijn trots dat we in deze relatief korte en roerige tijd veel stappen gezet hebben. Met veel vertrouwen bouwen we de komende periode verder aan onze toekomst. Zodra we de certificeringen behaald hebben, delen we dit met jullie.

Meer nieuws en blogberichten

Veiligheid op de werkplek

Veiligheid op de werkplek

Blog

Veiligheid onderweg is belangrijk, maar veiligheid op de werkplek minstens zo. Daarom doen we er alles aan om onze eigen werkplek zo veilig mogelijk te houden.

Bericht bekijken