ABS Breedveld Jaguar Land Rover gecertificeerd

Blog

MERKERKENNING

ABS Breedveld – onderdeel van de ABS Den Elzen groep- JLR gecertificeerd
ABS Breedveld Autoschade is gevestigd in Gorinchem. Het bedrijf maakt sinds 2013 onderdeel uit van de ABS Den Elzen Groep die bestaat uit 8 vestigingen door heel Zuidwest-Nederland.

ABS Den Elzen is een familiebedrijf dat ruim 70 jaar geleden opgericht is in Den Haag. De afgelopen jaren hebben wij een flinke groei doorgemaakt maar de kenwaarden familie, ondernemend, sympathiek en aandacht zijn nog steeds heel belangrijk. Deze kernwaarden passen goed bij het familiebedrijf JLR Knook in Breda, waar persoonlijk contact en kwaliteit ook hoog in het vaandel staan.

In totaal werken er bij ons 180 medewerkers die met elkaar ongeveer 400 auto’s per week herstellen. Onze focus is gericht op specialiseren, investeren in medewerkers, kennis, equipment en procesmatig werken. In de afgelopen jaren zijn er diverse merkerkenningen behaald en zijn er verschillende trainingen gevolgd waaronder ook Lean Management in de VS.

De wereld en ook de auto’s veranderen in hoog tempo en daarom investeren wij veel in onze klanten, medewerkers en vestigingen. Hierdoor kunnen wij nu maar ook in de toekomst een professionele partner zijn voor opdrachtgevers.

Na de opening van ABS Den Elzen Breda volgde er een prettige kennismaking met JLR Knook, waaruit een samenwerking tot stand is gekomen. Door de investeringen van Den Elzen in eerdere merkerkenningen was de stap naar het opgaan voor de merkerkenning van Jaguar Land Rover niet meer enorm groot.

Inmiddels werken wij zeer plezierig samen met Knook. Naast het herstel van schade zijn wij ook weer klant bij Knook voor de onderdelen van Jaguar Land Rover.

Met het behalen van de Jaguar Landrover certificering hebben wij binnen de groep inmiddels 12 merkerkenningen. De certificering is voor ons weer een mooie stap. Vol vertrouwen bouwen wij de komende jaren verder aan onze toekomst!

Meer nieuws en blogberichten

Gerrit – Den Elzen

Blog

Het is tijd voor een feestje. Gerrit heeft namelijk zijn vijftiende certificaat behaald. En al deze kennis zet hij al bijna vier jaar in bij ABS Breedveld Gorinchem, waar hij momenteel Tesla-specialist is.

Bericht bekijken

Den Elzen facts 2022

Blog

Omdat het vorig jaar goed in de smaak viel delen we ook dit jaar weer de leukste weetjes en feitjes met je. Van meest herstelde automerk tot de minst populaire autokleur.

Bericht bekijken

Het Flexteam 2

Blog

In ons vorige blog ben je meer te weten gekomen over ons Flexteam. Deze keer vertellen we je meer over de collega’s van het Flexteam en hun verantwoordelijkheden.

Bericht bekijken
Menu