Navigatie

Ben jij een voorbewerker/spuiter?

Lees dan verder!

Wij zoeken een 1e voorbewerker/spuiter voor onze vestigingen in Rotterdam.

Over ABS Den Elzen
De ABS Den Elzen Groep bestaat inmiddels uit acht vestigingen. In Breda, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Zoetermeer zijn onze Den Elzen bedrijven gevestigd en in Gorinchem, ABS Breedveld. Sinds dit jaar heeft de Den Elzen Groep de vestigingen van Hoppenbrouwers overgenomen die gevestigd zijn in Roosendaal en Bergen op Zoom.

Met veel aandacht voor ons vak, onze klanten en onze mensen werken we iedere dag aan vakkundig autoschadeherstel. ‘Wij vinden het belangrijk om naar de toekomst te kijken’ en daarom zijn wij en onze processen continu in ontwikkeling. Dat is de reden dat we al meer dan 70 jaar bestaan en met de jaren steeds een beetje groter worden.

We spelen in op alle nieuwe ontwikkelingen in de autobranche. Merk erkend schadeherstel bijvoorbeeld speelt een steeds belangrijkere rol in het autoschadebedrijf. We zijn er trots op, dat we met onze vestigingen al diverse erkenningen hebben behaald: TESLA, VW, Audi, Seat, Skoda, Fiat, Alfa, Lancia, Jeep, Chrysler en Hyundai.

Wie zoeken wij?
In verband met onze groei, zoeken wij een 1e voorbewerker/spuiter die het leuk vindt samen te werken aan efficiënt en kwalitatief goed schadeherstel. Die er voor open staat te leren over efficiënt werken in en buiten de cabine. Die ook aan de nieuwste auto’s – zoals Tesla’s – wil werken én bij wil blijven in de nieuwste technieken. Ben jij een vakman die alle facetten van het vak leuk vindt en behoefte heeft aan continue scholing, dan ben je bij ons goed op je plek!

Wat verwachten wij van je?
● Diploma voorbewerker/spuiter niveau 3
● Minimaal 3 jaar praktijkervaring
● Bereidheid om je verder te ontwikkelen in het vak
● Secuur, zelfstandigheid en stressbestendigheid
● Hoge verantwoordelijkheid voor het beheer van onderdelen, gereedschap, spuitapparatuur en de te repareren voertuigen
● Oplossingsgericht
● Collegialiteit
● Flexibiliteit en enthousiaste inzet

Wat hebben wij je te bieden?

Werksfeer
Je komt terecht in een team van enthousiaste, leuke en hardwerkende collega’s. Er is een informele werksfeer en we zijn resultaatgericht – op proces, kwaliteit en klanttevredenheid. We werken met elkaar samen op basis van vertrouwen en respect.

Ontwikkeling
We zijn altijd in beweging en stimuleren jou graag in je vaktechnische én persoonlijke ontwikkeling. Dat kan via interne begeleiding en training, maar uiteraard ook via externe opleidingen.

Betrokkenheid
We vinden het belangrijk dat jouw stem gehoord wordt! Daarom beginnen we iedere dag met een Dagstart en een keer per week houden we een Keek op de Week. Jouw inbreng in deze overleggen maakt het verschil.

Arbeidsvoorwaarden
● Een arbeidscontract van 38 uur/week
● Pensioenregeling
● Opleidingsmogelijkheden
● Persoonlijke ontwikkeling
● 200 verlofuren bij 38-urige werkweek
Je arbeidsovereenkomst wordt opgesteld op basis van de Collectieve Arbeidsovereenkomst Metaal & Techniek Carrosseriebedrijf.

Interesse?
Wil je meer informatie of wil je solliciteren?
Dat zou leuk zijn. Je sollicitatie of e-mail kun je sturen naar werkenbij@denelzen.nl.