Deukendag Roosendaal

Nieuws

Op 30 oktober organiseren wij in samenwerking met TB een Deukendag.

Boodschappenkarretjes, sleutelbossen, een andere deur tegen uw auto en parkeerpalen zorgen voor heel wat kleine beschadigingen aan uw auto. Niet alleen lelijk om te zien, maar ook slecht voor de verkoopwaarde van uw auto.
Is het hoog tijd om uw auto wat extra zorg en aandacht te geven? Meld u dan aan voor de Deukendag Roosendaal.

Speciaal op deze dag herstellen wij een klein Restyle deukje – zonder lakschade – voor € 25,- incl. BTW. Klaar terwijl u wacht!

Onder het genot van een lekker hapje of drankje uit één van de foodtrucks krijgt u ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het schadebedrijf. Heeft u altijd al zelf eens iets willen spuiten? Wij dagen u uit!

VOORWAARDEN
Uitdeuken zonder spuiten is een beproefde techniek om deukjes te herstellen die niet groter zijn dan een 2 euro muntstuk en waarbij de lak niet beschadigd is.

 

 

 

 

 

 

Dus is uw auto licht beschadigd geraakt? Dan is dit uw kans om uw auto er tegen een speciale prijs weer als nieuw uit te laten zien!

Grotere schade? Natuurlijk ook geen probleem. Kom zaterdag langs en ontvang die dag een speciale offerte voor het herstel van uw auto.

Wanneer?
30 oktober 10:00 – 16:00 uur
Waar?
ABS Den Elzen Roosendaal, Jan Vermeerlaan 255

Meer nieuws en blogberichten

Gerrit – Den Elzen

Blog

Het is tijd voor een feestje. Gerrit heeft namelijk zijn vijftiende certificaat behaald. En al deze kennis zet hij al bijna vier jaar in bij ABS Breedveld Gorinchem, waar hij momenteel Tesla-specialist is.

Bericht bekijken

Den Elzen facts 2022

Blog

Omdat het vorig jaar goed in de smaak viel delen we ook dit jaar weer de leukste weetjes en feitjes met je. Van meest herstelde automerk tot de minst populaire autokleur.

Bericht bekijken

Het Flexteam 2

Blog

In ons vorige blog ben je meer te weten gekomen over ons Flexteam. Deze keer vertellen we je meer over de collega’s van het Flexteam en hun verantwoordelijkheden.

Bericht bekijken
Menu