fbpx

Deukendag Roosendaal

Nieuws

Op 30 oktober organiseren wij in samenwerking met TB een Deukendag.

Boodschappenkarretjes, sleutelbossen, een andere deur tegen uw auto en parkeerpalen zorgen voor heel wat kleine beschadigingen aan uw auto. Niet alleen lelijk om te zien, maar ook slecht voor de verkoopwaarde van uw auto.
Is het hoog tijd om uw auto wat extra zorg en aandacht te geven? Meld u dan aan voor de Deukendag Roosendaal.

Speciaal op deze dag herstellen wij een klein Restyle deukje – zonder lakschade – voor € 25,- incl. BTW. Klaar terwijl u wacht!

Onder het genot van een lekker hapje of drankje uit één van de foodtrucks krijgt u ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het schadebedrijf. Heeft u altijd al zelf eens iets willen spuiten? Wij dagen u uit!

VOORWAARDEN
Uitdeuken zonder spuiten is een beproefde techniek om deukjes te herstellen die niet groter zijn dan een 2 euro muntstuk en waarbij de lak niet beschadigd is.

 

 

 

 

 

 

Dus is uw auto licht beschadigd geraakt? Dan is dit uw kans om uw auto er tegen een speciale prijs weer als nieuw uit te laten zien!

Grotere schade? Natuurlijk ook geen probleem. Kom zaterdag langs en ontvang die dag een speciale offerte voor het herstel van uw auto.

Wanneer?
30 oktober 10:00 – 16:00 uur
Waar?
ABS Den Elzen Roosendaal, Jan Vermeerlaan 255

Meer nieuws en blogberichten

Strategische sessies

BlogNieuws

Net als de meeste bedrijven werkt ABS Den Elzen met strategische doelstellingen. Hierin bepalen we op basis van onze krachten en beperkingen waar we ons de komende jaren op richten. Deze doelstellingen zijn uiteraard afhankelijk van de kansen en bedreigingen in de markt. En die markt verandert momenteel zo razendsnel. Dat we onze strategie iedere 3 jaar bijstellen. Zo blijven we actueel.

Bericht bekijken

ABS Den Elzen introduceert de Paint PerformAir

BlogNieuws

ABS Den Elzen introduceert als eerste autoschadeherstelbedrijf in Nederland de Paint PerformAir van Akzo Nobel. De Paint PerformAir (PPA) is een high-end apparaat dat het spuiten van voertuigen nog effectiever, eenvoudiger en duurzamer maakt. ABS Den Elzen heeft hem op de vestigingen Zoetermeer en Den Haag inmiddels in gebruik genomen.

Bericht bekijken