Navigatie

Vestigingsmanager Den Haag

Een energieke, gestructureerde én klantgerichte manager

Over ABS Den Elzen
De ABS Den Elzen Groep bestaat uit zes vestigingen. In Breda, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Zoetermeer zijn onze Den Elzen bedrijven gevestigd, en in Gorinchem zit ABS Breedveld.

Ons autoschadebedrijf bestaat dit jaar niet zo maar al 70 jaar. Dat is, omdat we ons verantwoordelijk voelen voor de uitdagingen van onze klanten. We helpen met plezier een klant snel weer op weg door het vakkundig herstellen van zijn auto. En een tevreden klant maakt ons blij.

We spelen in op alle nieuwe ontwikkelingen in de autobranche. Merkerkend schadeherstel bijvoorbeeld speelt een steeds belangrijkere rol in het autoschadebedrijf. We zijn er trots op, dat we met onze vestigingen al diverse erkenningen hebben behaald: Tesla, VW, Audi, Seat, Skoda, Fiat, Alfa, Lancia, Jeep, Chrysler en Hyundai.

Vol vertrouwen werken we verder aan de groei van onze groep. We geloven dat het altijd beter kan en dagen onszelf daarom uit te blijven leren en innoveren. Onze focus voor de komende jaren ligt op het – op onze eigen manier – optimaal organiseren van alle werkprocessen. Omdat we ervan overtuigd zijn, dat we zo ons doel bereiken: tevreden klanten, betrokken medewerkers & een goed rendement.

Kortom continuïteit!

Wat worden je belangrijkste taken?
– Je stuurt de collega’s van de vestiging aan, zowel in de werkplaats als op de receptie. In de werkplaats doe je dit samen met de voorman plaatwerkerij en voorman spuiterij
– Je houdt de Dagstart, de Keek op de Week, het kwartaaloverleg en functionerings- en beoordelingsgesprekken
– Je zorgt op basis van beschikbare werkplaatscapaciteit voor een optimale planning van reparatieafspraken
– Je zorgt voor een goed rendement
– Je zorgt voor een top NPS score
– Je draagt via het vestigingsmanagersoverleg bij aan het beleid van de ABS Den Elzen Groep

Wat vragen wij?
– Minimaal MBO werk- en denkniveau
– Kennis van het schadeherstel- en calculatieproces
– Aantoonbare ervaring als leidinggevende
– Talent voor het motiveren en inspireren van medewerkers
– Klantgericht en gedreven verkoopkansen te benutten
– Interesse in Lean Management

Wat hebben wij je te bieden?

Werksfeer
Je komt terecht in een team van enthousiaste, leuke en hardwerkende collega’s. Er is een informele werksfeer maar we zijn wel resultaatgericht. We werken met elkaar samen op basis van vertrouwen en respect.

Ontwikkeling
We zijn altijd in beweging en stimuleren jou ook graag in je persoonlijke leiderschapsontwikkeling. Dat kan via interne begeleiding en training, maar uiteraard ook via externe opleidingen.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden een marktconform salaris, een variabele bonus en een auto van de zaak. Je arbeidsovereenkomst wordt opgesteld op basis van de Collectieve Arbeidsovereenkomst Metaal & Techniek Carrosseriebedrijf.

Interesse?
We hebben slechts een korte omschrijving van de functie gegeven, maar hopen je toch nieuwsgierig te hebben gemaakt. Wil je meer informatie of wil je solliciteren? Leuk! Michiel Pas van Automan helpt ons bij de werving & selectie. Je kunt met hem contact opnemen via 088 – 022 6666 of stuur een e-mail naar michiel@automan.nl

HOREN WIJ SNEL VAN JE?